Erdoğan ile Görüşecek 19 İsim

Yeni Şafak Gazetesi'nden Ersin Çelik'in haberine göre Başbakan Erdoğan ile görüşecek isimler arasında Taksim Dayanışması'ndan Tayfun Kahraman, Taksim Platformu'ndan İpek Akpınar, mimar Selva Gürdoğan da yer alıyor.

Başbakan Erdoğan’ın yarın Gezi Parkı eylemleriyle ilgili görüşeceği heyetteki isimler belli oldu. yenisafak.com.tr’nin edindiği bilgiye göre Erdoğan ile görüşecek 18 kişilik grupta sanatçılar, STK temsilcileri, öğretim görevlileri, reklam ajansı sahipleri, lise ve üniversite öğrencisi de yer alıyor. İşte o isimler…

Başbakan Tayyip Erdoğan’ın “Temsilcileri ile görüşürüz” diyerek ilk kapıyı araladığı, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın da “Başbakan randevu verdi” dediği Erdoğan-Gezi eylemcileri görüşmesinin detayları netleşmeye başladı.

Yenisafak.com.tr Erdoğan ile görüşecek grupta yer alan isimlere ulaştı.

Liseli de var akademisyen de

Eylemler sürecinde Başbakan Erdoğan’a yazdığı mektupla ses getiren AK Parti teşkilatı üyesi Bülent Peker de görüşmede yer alacak.

Bugün netleşen listede yer alan isimler şöyle; tiyatro sanatçısı Ahmet Mümtaz Taylan, yönetmen Kutluğ Ataman, gazeteci Hayko Bağdat, Prof. Dr. Hale Çağrıcı, Greenpeace kampanya sorumlusu Hilal Atıcı, menajer Can Saban, mimar Rümeysa Özel, mimar Selva Gürdoğan, Taksim Platformu Sözcüsü ve akademisyen Betül Tanbay, Helsinki Yurttaşlar Platformu Emel Kurma, TEMA Kampanya Koordinatörü Göksen Şahin, üniversite öğrencisi Nil Eyüboğlu, Sabancı Üniversitesi Finans Kürsü Başkanı Özgür Demirtaş, Şehir Planlamacıları Odası ve Taksim Dayanışma Platformu sözcüsü Tayfun Kahraman, lise öğrencisi Turgut Ağabeyoğlu, sosyal medya uzmanı Zehra Öney, yayıncı Zülfikar Kürüm, Doç. Dr. İpek Akpınar ve eylemler sürecinde Başbakan’a yazdığı mektupla ses getiren AK Parti teşkilatı üyesi Bülent Peker.

Saat 16.00’da AK Parti’de

Görüşme, yarın saat 16:00’da Ankara’daki AK Parti Genel Merkezi’nde gerçekleştirecek. Erdoğan ile görüşecek isimler bugün resmi olarak davet edilmeye başlandı.

Etiketler

1 Yorum

  • orkun-beydagi says:

    AK Parti genel merkezinde gerçekleşecek ise görüşme sanırım Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan sıfatı ile değil, AK Parti genel başkanı sıfatı ile görüşülecek. Çünkü benim anladığım bu tip görüşmelerin başbakanlıkta olması gerekir.

Bir yanıt yazın