Arkitera E-Bültenleri

Email adresiniz yeterli
Üyelikten Çıkış
E-Bülten Arşivi

Takip

Yazıları büyütYazıları küçültBu sayfanın PDF görüntüsünü alBu sayfayı yazdırBu sayfayı arkadaşına gönderBu sayfayı rapor et

Bursa Hanlar Bölgesi

Haberler
YorumlarYorum Sayısı: 159

26 Ocak 2007, 23:33Yazan: semaceyhançalışma gerçekten çok güzel ama mekana hiç uymamış bence keşke bu tarz modern örtü sistemleri daha çok uygulansa mesela büyük kentsel parklarda, rekreasyon alanlarında böyle gösterişli örtü elemanları ile vurgu yapmak çok hoş olurdu. ama bu alanda dokuya bence pek gitmemiş.eh tabiki bu eski hali daha iyiydi demekte değil:)

26 Ocak 2007, 18:13Yazan: ayasofyaBen beğendim.

26 Ocak 2007, 18:07Yazan: mscNe diyelim artık.
Ellerinize sağlık. Tabiri caizse günahı sevabıyla standartların üzerinde bir proje.
Dışardan yabancı bir göz ile projeye bakmanız dileğiyle.

26 Ocak 2007, 17:38Yazan: mimar simsekyorumsuz...

26 Ocak 2007, 17:30Yazan: mimar simsekyorumsuz...

15 Ocak 2007, 22:05Yazan: kaankrbyBurada projede istenenler ve yapılanlar gözönünde tutulursa
Amacına ulaşmış gibi görünüyor.
İnsanlar çarşıda yürürken sokakta yürüdüklerini unutmuyorlar.Rüzgarı yağmuru hissediyorlar.
Hemde işporta mantığıyla değilde çarşı güzelliğiyle, çünkü yapılan üst örtü sayesinde işyeri sahipleri dükkan onünü işgal edemiyorlar.

Resimlerdeki, işyeri sahiplerinin gerdiği malzemelere gelince; bence belediye hemen el koymalı ve kaldırmalı. Hatta işyeri sahibinide uyarmalı, devamı halinde ceza kesmeli.
Ben Bursa da yaşamıyorum ama o mevkide yaşıyor olsaydım kesinlikle dilekçeyle belediyeye başvururdum, çünkü işyeri sahibinin gerdiği malzeme YAĞMURUMU KESİYOR olurdu.

15 Ocak 2007, 00:08Yazan: akinardiProjenin ne kadar başarılı olduğu ortada sanırım

28 Aralık 2006, 13:57Yazan: HolyDioyok yok böle bitemez...
hani nerde bunun deprem hesapları..
nolamazzzz.

28 Aralık 2006, 08:59Yazan: elçinYaşasın...

28 Aralık 2006, 00:09Yazan: ayasofyaBazı üniversitelerin Yüksek Lisans derslerinde "Mimari Eleştiri" dersi vardır. Ben almıştım. Şimdi baktım 15 yıl omuş. 15 yıl önce çok anlamlı bulmuştum dersi şimdi sanırım çoğu kişi daha yürekten anlamıştır önemini.

Konuyu fiziksel olarak kapatıp kullanıcıların mesaj yazmasını engleyebilirim ama yapmayacağım. Bir kaç arkadaş bu tür sonlama cümleleri yazmışar (bence) haklı olarak.

Bunun üstüne gerçekten uygun "MİMARİ ELEŞTİRİ" katkınız olabilir düşüncesiyle konuyu sadece zahiri kapatıyorum. İsteyen devam edebilir.

Teşekkürler.

Bütün yorumları forumda okuyun!
Takip Arşivi
Dönem içindeki Takip'lerin listesi aşağıdadır. Ayrıtnılara ulaşmak için ilgilendiğiniz Takip'i listeden seçiniz:

Ürün Tanıtımı