
Japonya’nın lider seramik üreticisi Inax tarafından “nanoteknoloji” ile üretilen kil bazlı iç cephe kaplama malzemesi Ecocarat, formaldehit (kimyasal gaz) içermediÄŸini tescilleyen sertifikasıyla saÄŸlıkta devrim yaratacak özelliklere sahip bir ürün.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Global Group’un Türkiye’deki kullanıcıların hizmetine sunduÄŸu Ecocarat, saÄŸlıklı yaÅŸamı ve dekoratifliÄŸi bünyesinde buluÅŸturarak iç cephe kaplamalarındaki beklentileri fazlasıyla karşılıyor. Ürün; sigara, ev hayvanı, mutfak ve banyolarda oluÅŸan kötü kokuları yok etme özelliÄŸine sahip.
![]() |
![]() |
Ecocarat, mekanda %70 üzerine çıkan nemi içine alıyor, %40 altına düÅŸtüÄŸünde ise içindeki nemi ortama geri veriyor. Odadaki nem Ecocarat ile tamamen kontrol altına alınarak bakteri ve küf oluÅŸumu engellenmiÅŸ oluyor, steril olarak mekanda kalan hava alerji ortamını da tamamen ortadan kaldırıyor.
![]() |
![]() |
Ecocarat, yanmazlık özelliÄŸiyle de duvar ve tavan kaplamalarında farklı bir alternatif oluÅŸturuyor. Mekanın tamamı yerine tek duvarın kaplanmasıyla da aynı fonksiyonu yerine getirebilen Ecocarat’ın sıfır derz olarak döÅŸenmesi ve leke tutmama özelliÄŸi iç cephe kaplamalarındaki beklentiyi fazlasıyla karşılıyor.
![]() |
![]() |
Tüm dünyada konut, otel, hastane ve okullarda yoÄŸun olarak kullanılan ürün, sadece yeni yapılar için deÄŸil aynı zamanda yenilenecek yapılar için de uygun. Global Group iç cephe duvarlarının geleneksel görüntüsünü tamamen deÄŸiÅŸtiren saÄŸlıklı yaÅŸam için gerekli olan “nefes alan duvarlar” Ecocarat’ı konut, otel, hastane, okul, müze, fabrika, spa, spor merkezleri, kapalı yüzme havuzlarına taşıyor.
![]() |
![]() |
Ecocarat, Formaldehit içermediÄŸi gibi ortamdaki zehirli gazları da içine alarak yok etme özelliÄŸine sahip.
Ecocarat’ın müÅŸterileri arasında Bill Gates de bulunuyor. Nasa da Ecocarat kullanıcıları arasında yer alıyor.
2000 yılında JFCA Teknoloji, 2006 6th Best Prestigious Brand Award (6.En Prestijli Marka Ödülü) ödülü, VIP Asia 2006 Very Important Product (Çok Önemli Ürün Asya 2006) ödülünü alan Ecocarat'a en son ödül Türkiye'den geldi. 2008 ''Altın Marka''ödülü Tüm Tüketicileri Koruma DerneÄŸi, tarafından Ecocarat'a verildi. Yine aynı kuruluÅŸun verdiÄŸi "Altın Adam" ödülü Ecocarat'ın markalaÅŸma stratejisi ve ÅŸirket yönetiminde göstermiÅŸ oldukları baÅŸarılı çalışmaları nedeniyle, Ecocarat 'ın yöneticileri Sonay ERGENE ve Cüneyt ERGENE çiftine verdi. Web: www.globalparking.com.trDetaylı Bilgi Almak için






















