Güngören Endüstri Meslek Lisesi

İSMEP kapsamında yıkılıp yeniden yapılmasına karar verilen 44 adet okul projesi, günümüz Türkiye'sinin eğitim mekanlarının kabuk değiştirmesi ve çağdaşlaşması için fırsat olarak değerlendirildi.

Projeler, eğitim mekanlarının sadece öğrencilerin değil şehir hayatına katılan herkesin öğrenme arzusunu ve çevre duyarlılığını artırmaya olan katkısının bilinci ile tasarlandı.

Etiketler

2 yorum

  • ozum-itez1 says:

    İstanbul Sismik Riskin Azaltılması ve Acil Durum Hazırlık Projesi (İSMEP) projesi kapsamında projelendirilen okulların, tümü değil, 44 adedi Uygur Mimarlık tarafından tasarlandı. Bu da onlardan biri. Okulların tümünün inşası henüz bitmediğinden herhangi bir dosya hazırlamak için erken. Sağ tarafata gördüğünüz İlgil Projeler de Uygur Mimarlık tarafından tasarlanan İSMEP okulları.

  • mehmet-berksan says:

    Proje çok hoş, resimler de. Ne var ki tanıtım metni çok eksik kalmamış mı? Ayıp olmasın diye lütfedilerek iki satır yazılmışa benziyor. Güzelim proje ile ilgili yazılacak hiç mi bir şey yok? Yazılan bilgiler de muğlak. Mesela 44 okuldan bahsediliyor. Bunların tamamının projelerini aynı ofis mi yapmış, yoksa farklı ofisler mi yapmış? Bu iş için yarışma mı açılmış, ihale mi yapılmış? Sonra madem 44 okulu kapsayan bir çalışma var, diğer örnekleriyle birlikte dosya olarak ele alınsa daha iyi olmaz mı?

Bir yanıt yazın