+ Arkitera'nın gelişmiş özelliklerinden yararlanmak için lütfen giriş yapınız!
veya ile bağlan.
Avlu Ev

Avlu Ev

20 Ağustos 2014, 15:00
  defa okundu.

Sanayi bölgesindeki bir deponun dönüştürülmesiyle ortaya çıkan avlulu evi Studio Junction tasarladı.

Dış cephesinde pencere bulunmayan evin iç mekan düzenlemesiyle hacimler saydam olarak tasarlanmış. Zemin kattaki serbest plan ve kayan kapılar ile düzenlenmiş farklı aktivitelerin yer alabileceği mekanlarda bir çalışma ofisi, yemek odası, mutfak ve salon bulunuyor. Özelleşen birinci katta ise yatak odaları ve terasa açılan uzun ince bir banyo, çamaşır odası var. Evin aydınlatması avlular, tepe ışıklıkları ve çatı pencereleriyle sağlanıyor.

Reklam

Yorumlar
Yorum bırakmak için giriş yapmalısınız!


Henüz yorum yapılmamış!

Künye
Proje Yeri: Toronto, Kanada
Proje Ofisi: Studio Junction
Proje Tipi: Tek Ev / Villa
Proje Tipi Grubu: Konut
Ana Yüklenici: Peter Tan
Fotoğraf: Rob Fiocca
İnşaat Bitiş Yılı: 2007
İlgili Projeler