İnci Flat Ofis

İnci Flat Ofis, Apeks Mimarlık tarafından tasarlandı.

Mimar Sadettin Yüksel projeyi şu kelimelerle anlatıyor:

“İnci Flat Ofis projesini ele aldığımızda tasarlayacağımız mekanın fiziki olarak iki ayrı bölümden oluştuğunu gördük, bu bölünme mekanları kurgularken bizim tasarım,showroom,satış, yönetim ofisleri ile muhasebe ,finans ve idari ofisleri iki ayrı bölümde tasarlamamıza yol açtı.

Farklı girişlerden kullanılan bu iki bölüm İnci markasına yakışan, genç,dinamik,tasarım yüzünü öne çıkaran sıcak ve kullanışlı mekanlar olarak tasarlandı.

İdari bölüm tasarlanırken, çalışan kadroların tüm gün masa başında çalıştıkları düşünülerek onların motivasyonlarını üst düzeyde tutacak renk, doku ve malzemeler kullanıldı. Özellikle zeminde kullanılan karo halıda ve cam ara bölmelerde  canlı renkler kullanıldı.duvarlarda ve mobilyalardada aynı uyumu gösteren renklerle desteklendi.

Tasarım ve yönetim bölümü tasarlanırken Flat Ofis’in orta havuz bölümüne bakan bu mekanların ışığı ve yeşili olabildiğince iç mekana taşınması esas alındı. Bu amaçla koridorlarda cam bölmelerin önünde bitki çalışmaları girişteki toplantı mekanının duvarlarında peyzaj düzenlemeleri yapıldı.

Showroom ve yönetim bölümüne gigen koridor üzerinde firmanın kuruluşundan günümüze önemli tarihlerini ve olaylarını gösteren bir tarih duvarı tasarlandı.

Genel hatları ile bakıldığında markanın imajını güçlendirmenin yanında, çalışanlarında mutlu olacağı bir mekan yarattığımıza inanıyorum.”

Etiketler

Bir yanıt yazın