Öğrencilerin Hazırladığı “Avlu”nun Üçüncü Sayısı Yayında

Öğrencilerin hazırlayarak yayına sunduğu kültür, sanat ve mimarlık dergisi Avlu’nun Temmuz-Ağustos sayısına dijital olarak erişilebilir.

Derginin son sayısını incelemek için tıklayınız.

Derginin editör metninden:

Yeni sayımızda tekrar sizlerle buluşma fırsatı yakalamanın mutluluğu ve heyecanı içerisindeyiz. Gelişen her platformda değişimin kaçınılmaz olduğunu biliyor ve gelişerek değişiyoruz. Fakat dergiyi çıkarmamıza neden olan ve değişmeyen amacımızın peşinden koşmaya devam ediyoruz.

Bu amaç bizleri bir araya getiren, fikirlerimizi paylaşmamıza olanak tanıyan, Avlu’ya adını veren bütünleyici etkiyi korumak ve izini sürmektir.

Avlu’nun kucaklayıcı etkisini keşfettiğimiz, ilk adımlarını attığımız, düşündüğümüz, bir araya geldiğimiz ve paylaştığımız ilk yer okulumuzun avlusu oldu. Bizim için önem kazanan bu mekândan yola çıkarak okul sınırlarını aşıp dijital platformda herkesi kucaklayan bir buluşma noktası haline gelen Avlu’yu oluşturduk.

Avlu’da yer alarak fikirlerini bizimle paylaşan yazar kadromuza, derginin tasarımında farklı şeyler deneyerek gelişmeyi ilke edinen tasarımcılarımıza ve tüm okuyucularımıza teşekkürü borç biliriz. Her dönütünüz yeni sayımız için bize ışık tutuyor, destekleriniz teşvik ediyor.

İlk sayımızda da söylediğimiz gibi; öğrenmenin, keşfetmenin ve hissetmenin sınırı yoktur. Sonu olmayan bu yolculuğu keyifli ve verimli geçirmek ise bizim elimizdedir. Okurken keyif almanız dileğiyle!

Bir sonraki sayımızda Avlu’da buluşalım!

Etiketler

Bir yanıt yazın