Türkan Erdem Peyzaj Mimarlık ve Tasarım Atölyesi’ne European Property Awards’ta 2 Ödül

Türkan Erdem Peyzaj Mimarlık ve Tasarım Atölyesi European Property Awards 2014'te 2 farklı kategoride ödül aldı.

NEF11 peyzaj projesi “Highly Commended Residential Landscape Project” kategorisinde, Forum Çorum peyzaj projesi ise Türkan Erdem ve T+T Design BV. ile birlikte “Highly Commended Commercial Landscape Project”kategorisinde ödül getirdi.

Türkan Erdem, International Property Awards (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri) 2013’de Tuana Evleri Peyzaj Projesi ile “Best Landscape Architecture Europe” ve “Best Landscape Architecture Turkey” ödüllerini almıştı.

Forum Çorum 10.000m², Nef-11 ise 12.880 m² peyzaj proje alanları, farklı kullanıcı isteklerine cevap veren, sürdürülebilirliğin ön planda yer aldığı tasarımları ile görsel değeri yüksek açık alan kullanımları sunuyor.

Etiketler

1 Yorum

  • mehmet-ali-gorur says:

    Property Awards kapsamında, “Highly Commended Commercial Landscape Project” gibi bir ödül kategorisi bulunmamaktadır. Herbir kategori için “5-Stars” (birinci kademe) ve “Highly Commended” (ikinci kademe) olmak üzere iki farklı sınıfta ödül verilmektedir.

    Ofisi,”Highly Commended” sınıfında “Residential Landscape Architecture” ve “Commercial Landscape Architecture” ödüllerini almıştır.

Bir yanıt yazın