VitrA ve Artema’nın Web Siteleri Yenilendi

Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu markalarından VitrA'nın internet sitesi www.vitra.com.tr ve Artema'nın internet sitesi www.artema.com.tr, yeni yüzleriyle yayına başladı.

Yenilenen kurumsal kimlikle aynı yalınlık ve özgünlükte tasarlanan web siteleri, kullanıcı deneyimini daha üst bir noktaya taşıyor. Ürün odaklı hale getirilen yeni sitelerde, VitrA ve Artema’nın birçok yenilikçi tasarımı aynı ekranda görüntülenebiliyor. Akıllı arama fonksiyonuyla, yazılan kelimenin ilk harflerine göre çıkan sonuçlar sayesinde, aranılan bilgiye kolaylıkla ulaşılabiliyor. Altyapıda da önemli bir ilerleme sağlanarak, arama motoru performansını yükselten yazılım ve SAP geliştirmeleriyle, yeni ürün özellikleri esnek bir şekilde sisteme giriliyor ve güncellenebiliyor.

Yeni VitrA web sitesinde, ürünlere; kategoriler üzerinden, seri sayfasını kullanarak veya filtreli gelişmiş arama yöntemleriyle ulaşılabiliyor. Ürün detay sayfalarında, ürünün ağırlığından koduna, aldığı ödüllerden kaplama seçeneklerine kadar her türlü bilgi yer alırken, sayfadan verilen linkle, ürünün tasarımcısı ve serisiyle ilgili ayrıntılara erişilebiliyor.

Profesyonel kullanıcılar, ürünlere ait 2D- 3D çizim dosyaları ve teknik kataloglar gibi dosyaları, ürün sepetleri oluştururak topluca bilgisayarına indirebiliyor.

Etiketler

Bir yanıt yazın