Vefa Prefabrike, Egeyapı’nın Şantiyesini Kurdu

Vefa Prefabrike, Egeyapı'nın Bağcılar'daki Batışehir projesinin şantiyesini de kurdu. Vefa Prefabrike, toplu konut projelerinden enerji tesislerine, altyapı projelerinden sosyal tesislere kadar pek çok önemli inşaat faaliyetinin başlangıcında yer alıyor.

Fransa’dan Afganistan’a, Sibirya’dan Sudan’a kadar dünyanın dört bir yanına prefabrike şantiye binaları, ofis ve yaşam konteynerleri, profesyonel kullanıma uygun binaları, acil yerleşim üniteleri çözümlerini ulaştırdıklarını söyleyen Vefa Prefabrike Yapılar Ticari Koordinatörü Ali İhsan Sağlamkaya, “Vefa Prefabrike Yapılar olarak ön üretimli hafif prefabrikeler ve modüler yaşam konteyner üniteleri ile büyük projeler için kamplar, şantiye binaları, sosyal tesis binaları, acil yerleşim üniteleri ve ofisler kuruyoruz” dedi.

Yurtdışında da Gücünü Artırıyor
Yurtiçinde olduğu kadar yurtdışında da faaliyet gösteren Vefa Prefabrike’nin 2011 yılına hızlı başladığını ve bu yıl ihracat yaptığı ülke sayısını 41’e çıkardığını söyleyen Ali İhsan Sağlamkaya, “2007 yılında toplam üretimimizin yüzde 32’sini, 2008 yılında ise yüzde 35’ini ihraç ederken, bu rakamı 2009 yılında yüzde 52’ye çıkardık ve 2010 yılında bu oranı korumayı başardık. 2011 hedefimiz de yine yaklaşık olarak bu orana ulaşmak” dedi.

Etiketler

Bir yanıt yazın