v5.0’dan Herkese Merhaba

Bugün Arkitera.com ekibi için oldukça heyecanlı bir gün. Yepyeni bir Arkitera.com ile karşınızdayız...

Tamamiyle yenilenmiş bir yayın hazırladık sizler için. Artık daha enerjik, daha dinamik ve daha renkliyiz. Renkliyiz, çünkü daha geniş bir bakış açıyla bakmaya başladık tasarıma ve mimarlığa. Yeni ekibimizle daha enerjik ve dinamiğiz çünkü artık kente her zamankinden daha çok odaklanmamız gerektiğinin farkındayız ve hazırız. V5.0 arayüzü ile ise hiç olmadığız kadar bilgiyi temiz sunmaya ve interaktif olmaya da davetkarız.

Gelin size “yeni bizden” bahsedelim…

Anasayfa

Anasayfamız artık size daha günceli sunmak adına çok daha sade ve yönlendirici. Yorumlarınız çok daha ön planda…

Header biraz zorlayıcı evet… Sizi kayıt olmaya davet ediyor ve biraz da zorluyoruz çünkü Arkitera.com kullanıcısına giriş yaptığı takdirde çok daha fazlasını vaad ediyor…

Köşe yazarları

Arkitera.com ekibine yeni dahil olan bir kitle var ki bomba gibi geliyorlar.

Bundan sonra düzenli olarak yazacak olan bir yazar kadromuz var. Celaleddin Çelik, Hüseyin Yanar, Sedat Bayrak, Simla Sunay, Ömer Yılmaz ve Yaşar Adanalı 2 haftada bir dönüşümlü olarak tasarımdan kente çok geniş bir yelpazede Arkitera.com’a yazıları ile zenginlik katacaklar.

Takipçisi olduğunuz köşe yazarını ise “Köşe Yazısı” ana menüsünden takip edebileceksiniz.

Etkinlik

Tüm yıl boyunca süren mimarlık tasarım ve kente dair etkinlikleri takip edebileceğiniz adres herzaman Arkitera.com oldu.

Fakat boş günlerinizde gerçekleşen ya da bulunduğunuz kentte olan gibi süzme özellikleri ile etkinlikleri takip etmek çok daha kolay hale geldi!

Artık tüm etkinliklere ait detaylar elinizin altında olacak ve takviminize arkitera.com üzerinden etkinlikleri ekleyebileceksiniz.

Yarışma

Yarışmacı mimarlar sözümüz size! Katılacak yarışma arıyorsanız, Yarışma ana menüsünden “Devam Eden” yarışmaları süzmeniz yeterli.

Ya da sadece size uygun olan konuyu.. Yarış başlasın!

Proje

Değiştik dedik ama bir şey değişmediyse o da Arkitera.com’un “Türkiye’nin Mimarlık Yayını” olduğu… Elimizde olan proje arşivini mimarlık ortamının gelişmesi adına artık çok daha temiz ve net bir şekilde sunabiliyoruz.

Aradığınız kriterlere uygun projeyi süzmeler ile kolayca bulabilirsinz. Dilerseniz sadece bir mimarın bir otel yapıp yapmadığını bile bulmanız mümkün! İyi eğlenceler ve araştırmalar!

Proje Eklemek

Proje ekleme sisteminin çok daha kolay çalışmasının sizin kadar biz Arkitera.com editörlerini de mutlu ettiğini söylemek isteriz.

Siz takipçilerimiz üretimlerinizi ne kadar bizimle paylaşırsanız Arkitera.com o kadar zenginleşiyor ve mimarlık ortamındaki değeri artıyor. Elinizde vardı da yüklemediyseniz TIK TIK!  Şimdi tam sırası!

Özellikle yarışma projeleri gibi belli kesitlerde üretimin arttığı dönemlerde projeler sizler tarafından kolayca girilebiliyor ve bizler sadece süsleyip püsleyip, editleyip yayına açıyoruz.

Etiketler

Arkitera.com’un içinde aslında bir sözlük saklıydı ve uzun zamandır bunu sizlerle paylaşmanın yolunu arıyorduk. Etiketler Arkitera.com’un tüm ilişki ağını oluşturan sistem diyebiliriz. v5.0 ile görünebilir kıldığımıza inanıyoruz.

Artık herhangi bir etikete giridiğinizde onunla ilgili çıkan haber-proje ve ona bağlı etiketleri süzebileceğiniz gibi eğer tıkladığınız etiket bir kişiyse o kişinin bağlı olduğu kurumu da görebileceksiniz.

Biz test süresince hep Emre Arolat ve EAA ile kontrol yaptık siz de buradan deneyebilirsiniz. https://www.arkitera.com/etiket/372

Bu da bizim bizim test sürecinden bir mailleşmemiz…

Galeri

Biz samimi bir ekibiz yine özeleştirimizi veririz. Şikayetçi olduğunuz galerimizi de yeniledik. Artık galerimiz çok daha iyi çözünülükte görüntü kalitesiyle ve künyeden etiketlere ulaşma imkanı sunmasıyla siteyle ilişkisi daha kuvvetli olacak.

Aylardır üzerinde çalıştığımız tasarım ve uygulama aşaması bittiği ve sizinle paylaşma imkanı bulduğumuz için mutluyuz.

Umarız Arkitera.com v5.0 kullanıcısına en doğru ve kolay hizmeti sunan mimarlığa herzamankinden daha fazla katkı sağlayan bir yayın olacak! Her zaman öneri ve eleştirilerinize açık olduğumuzu belirtir, hepimize iyi yayınlar dileriz!

Etiketler

6 yorum

Bir yanıt yazın