Türkiye’nin Ürün Dergisi RAF’ın Eylül Sayısı Çıktı!

2005'ten bu yana yayınlanan RAF Ürün Dergisi'nin 52. sayısı olan Eylül sayısı, yeni ürün tanıtımları ve proje sayfasıyla dikkat çekiyor.

RAF Ürün Dergisi’nde bu ay Ömerler Mimarlık ve DDG tarafından tasarlanan Mall of İstanbul tanıtılıyor. Bu sayıda, Mall of İstanbul Projesi’nde yer almış ürün ve firmaların dışında yeni ürün tanıtımları da dikkat çekiyor.

Can Yalman’ın Tasarımı Bu Ay Kapakta Yerini Aldı

RAF Ürün Dergisi’nin 2014 Kapak Teması çerçevesinde konuk ettiği “Ürün Tasarımcıları”ndan Eylül konuğu Can Yalman, eğitimini New York’ta bulunan Parsons School of Design’da tamamladı. Can Yalman Design isimli stüdyosunda birlikte çalıştığı markalardan Numarine, Hisar, RocaKale, Çanakkale Seramik, Arçelik, IYI, Garanti dikkat çekiyor. Can Yalman’ın RAF için tasarladığı kapakta ise Danish Yachts için yaptıkları İnfiniti 100S modelinin güverte tasarımı yer alıyor.

Ömerler Mimarlık ve DDG Tasarımı “Mall of İstanbul” Proje Bölümü’nde Tanıtıldı

Mall of İstanbul projesi son zamanlarda çok kullanılan deyimle bir Mix Use (karma kullanım) projesi. Dört konut, bir ofis ve oldukça kapsamlı bir AVM’den oluşuyor. Ayrıca projenin gelişmekte olan iki aşaması da çalışılıyor. Konsept tasarım çalışmalarını Ömerler Mimarlık ve DDG firmaları birlikte gerçekleştirdi sonra uygulama projeleri ve uygulama danışmanlığı Ömerler Mimarlık tarafından yapıldı.

RAF Ürün Dergisi’nde Gelecek Proje Dosyası

Pasifik İnşaat tarafından hayata geçirilen Ankara’nın ofis, rezidans ve AVM özellikli ilk ve tek projesi Next Level RAF Ürün Dergisi’nin bir sonraki proje dosyasında yer alacak. Proje, Eskişehir ve Konya Yolları’nın kesiştiği noktada 19 bin 590 metrekarelik arsa alanı ve 190 bin metrekarelik inşaat alanına sahip bulunuyor.

RAF Ürün Dergisi’nin içeriğine www.raf.com.tr adresinden ulaşabilir, RAF 52 Eylül Sayısı’ndaki yeni malzemeleri ve özelliklerini inceleyebilirsiniz.

Etiketler

Bir yanıt yazın