“TurkishGlass” Türk Camını Dünyaya Tanıtıyor

Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçılar Birliği tarafından Türk cam sektörünün yenilikçi çözümlerini ve ileri teknoloji ürünlerini dünyaya tanıtmak amacıyla 2018 yılında “TurkishGlass” markası yaratıldı.

Türk cam sektörünün ürün, hizmet ve faaliyetlerini dünyaya tanıtmayı amaçlayan TurkishGlass, bu yıl Ekim ayında Londra’da 70.’incisi düzenlenecek World of Façades Konferansı’nda da yer almaya hazırlanıyor. İhracat yaptığı ülke sayısı 150’ye ulaşan Türk cam sektörü, dünyanın en prestijli projelerine yönelik ürünlerini katıldığı etkinliklerde sergileyemeye devam ediyor.

Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçılar Birliği tarafından Türk cam sektörünün ürün, hizmet ve faaliyetlerini dünyaya tanıtmak amacıyla 2018 yılında yaratılan “TurkishGlass” markası, bu yıl Ekim ayında 70’incisi düzenlenecek World of Façades Konferansı’nda yer almaya hazırlanıyor. 2 Ekim 2019 tarihinde Londra’da gerçekleşecek 70’inci World of Façades Konferansı’nda yer alacak olan TurkishGlass, Türk cam sektörünün hayatı kolaylaştıran ve çevreye değer katan ürünlerini ziyaretçilere tanıtacak. 

TurkishGlass geçtiğimiz yıl Dubai’de gerçekleşen Tasarım Haftası’nda Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından gerçekleştirilen “housEmotion” sergisine sponsor olmuştu. Sergi kapsamında düzenlenen açılış davetine Dubai Başkonsolosu İlker Kılıç’ın yanı sıra Dubai’nin önde gelen gayrimenkul yatırım ve inşaat firmaları, mimarlar ve cam işleyicileri katılmıştı.

Yine Dubai’de bu yıl 19 Mart’ta gerçekleştirilen World of Façades Konferansı’na katılan TurkishGlass fuar süresince 500’e yakın mimar, cephe danışmanı, yatırımcı ve alüminyum cephe uygulamacısına Türk cam sektörünün tüm dünyadaki prestijli projelere verdikleri hizmetleri tanıttı. Konferansa verdiği destek nedeniyle TurkishGlass markasına teşekkür plaketi sunuldu.

TurkishGlass markası ile ilgili tüm çalışmalar ve faaliyetler www.turkishglass.org web sitesinden ve TurkishGlass sosyal medya hesaplarından takip edilebilir. 

TurkishGlass sosyal medya hesapları için:

Facebook:      TurkishGlass
Twitter:            GlassTurkish
Instagram:      turkishglass1
Linkedin:         turkish-glass

Etiketler

1 Yorum

Bir yanıt yazın