Türk Ytong 2019 Hedeflerini Paylaştı

Türk Ytong, kırk sekizinci Ytong Yetkili Satıcılar Toplantısı'nı İstanbul'da düzenledi.

‘Hep Birlikte Hep Zirvede’ başlığıyla düzenlenen toplantıda Türk Ytong Yetkili Satıcıları ve Satış Pazarlama Ekibi 2019 yılı için belirledikleri hedefleri hayata geçirmek üzere güçlü bir başlangıç yaptı. 48’inci Ytong Yetkili Satıcılar Toplantısı’nda 2018 yılının değerlendirmesi yapılarak 2019 yılına ait hedefler paylaşıldı. 

Yönetim Kurulu Başkanı Fethi Hinginar, toplantıda yaptığı konuşmada 2018 yılının ikinci yarısında döviz kurlarında yaşanan dalgalanmaya rağmen Dilovası Fabrikası’nın inşaatının tamamlandığını ve burada üretimin başlamasıyla birlikte Türk Ytong için 2019 yılının büyüme ve kapasite artırım yılı olacağını söyledi. Türk Ytong Genel Müdürü Gökhan Erel ise konuşmasında Türk Ytong’un yenilikçi ürünleriyle inşaat sektörünün gelişmesini ve büyümesini destekleyen en inovatif markalardan biri olduğuna dikkat çekti:

Türk Ytong’un Dilovası Fabrikası’yla birlikte üretim kapasitemiz 2 milyon metreküp seviyesine ulaştı. Fabrikamız teknolojisi ve kapasitesiyle, bünyesinde yer alacak Ytong Akademi Eğitim Merkezi ve Ar-Ge Merkezi ile ülkemizin inşaat ve gazbeton endüstrisinin çıtasını üst seviyelere taşıyacak modern bir donanıma sahip olacak. Yenilikçi olma becerisi, marka değeri, pazarlama ve iletişim yetenekleri ile Ytong çok özel bir konuma sahiptir. Bu gücün fakında olmalıyız.

Türk Ytong Genel Müdür Yardımcısı Tolga Öztoprak ise 2019 yılı satış hedefleri için bir değerlendirme yaparak yeni ürünler ve gelişmeler hakkında bilgi verdi. Konuşmaların ardından yapılan ödül töreninde ise 5 ile 35 yıl arasındaki yetkili satıcılara kıdem plaketleri verildi. Ayrıca 2018 yılının başarılı yetkili satıcıları ödüllendirildi. 

Etiketler

Bir yanıt yazın