Team Fores Sosyal Medyada!

15 yıldır mimarlık hizmeti veren Team Fores, bundan böyle yaptığı çalışmaları ve projeleri Facebook ve Twitter'dan da duyuracak.

Ekibin kalbi böylece yalnızca ofisinde değil, takipçileriyle birlikte sosyal medyada da atacak. Bununla yetinmeyen Team Fores, ofis dekorasyonuyla ilgili sosyal medyada yeni bir çalışmanın da startını verdi: “Benim Evim Ofisim”.

Team Fores, sahibi Mimar Serter Karataban ile birlikte kısa süre önce sosyal medyaya da adımını attı. Facebook ve Twitter hesaplarını açan ekip, bundan böyle projelerinin, katılacağı ve katılım sağladığı tüm çalışmalarının duyurusunu buradan da yapacak.

Benim Evim Ofisim!
Bunun yanında, Team Fores ekibi yeni bir çalışmanın da startını verdi. Evinden çok ofisinde vakit geçiren ve saatlerini burada harcayanlar için yeni bir hesap açtı: “Benim Evim Ofisim”. Team Fores ekibi, Facebook ve Twitter’da açtığı bu sayfadan, ofis dekorasyonuyla ilgili bilgiler paylaşacak ve iş yerinde fazla vakit geçirenlerin ofisini daha yaşanılır bir alan olarak nasıl kullanabilecekleri yönünde tüyolar verecek.

Serter Karataban – Team Fores sayfaları:
http://www.facebook.com/serterkarataban
https://twitter.com/TeamFores

Benim Evim Ofisim sayfaları:
http://www.facebook.com/benimevimofisim
https://twitter.com/benimevimofisim

Serter Karataban – Team Fores Arkiv profilleri:
http://www.arkiv.com.tr/m9848-serter-karataban.html
http://www.arkiv.com.tr/office.php?action=displayOffice&oID=688

Etiketler

Bir yanıt yazın