Tarkett Aspen 34 Usta ile Sırbistan’da Uygulamacı Eğitimlerini Tamamladı

1-5 ve 14-19 Aralık 2014 tarihlerinde, Tarkett Aspen tarafından , Sırbistan'da gerçekleştirilen Tarkett Academy Uygulamacı Eğitimi başarıyla tamamlandı.

Sırbistan’da bulunan Tarkett Academy, 34 zemin kaplama ustasını 2 grup halinde ağırladı. 5 gün süren, teorik sunum ve sınıf çalışmalarının yanı sıra, yoğun uygulama ve atölye etkinlikleri ile devam eden eğitimlerde ustalar, heterojen, homojen, LVT, linolyum, spor malzemelerin yapısı ve uygulaması konusunda bilgiler aldı.

Nem ölçümü, sıcak-soğuk kaynak uygulaması, duvar koruma, merdivenli zeminler ve statik iletken ürün döşemeleri konusunda en doğru teknikleri, Tarkett Academy’nin uzman personeli eşliğinde uygulama fırsatı bulan zemin kaplama ustaları, eğitim sonunda gerçekleştirilen sınav sonrası 1 yıl geçerliliği olan sertifikalarını almaya hak kazandı.

Sektörde faaliyet gösteren ustaların mesleki donanımlarının gelişimine katkıda bulunmak, en yeni teknoloji ve uygulama teknikleri konusunda bilgilendirmek amacıyla bu eğitimi düzenlediklerini kaydeden Tarkett Aspen Genel Müdürü Halil Cumhur Dinçer, doğru ürünün, doğru yerde, doğru şekilde uygulanmasının yüksek müşteri memnuniyetinin vazgeçilmez unsuru olduğunu vurguladı.

Etiketler

Bir yanıt yazın