SO Design’a German Design Awards’’tan Ödül

SO Design German Design Awards 2018 kapsamında, Ankara Güven Hastanesi A3 VIP Kliniği ve A4 Kadın Sağlığı Kliniği katları iç mimari projesi ile 'Excellent Communication Design Interior Architecture' kategorisinde 'Winner' ödülü almaya hak kazandı.

Y. İç Mimar Seçil Onuk tarafından kurulan SO Design, German Design Council (Alman Tasarım Konseyi) tarafından düzenlenen, Almanya’nın prestijli tasarım yarışmalarından German Design Awards 2018 kapsamında, Ankara Güven Hastanesi A3 VIP Kliniği ve A4 Kadın Sağlığı Kliniği katları iç mimari projesi ile ödüle layık görüldü. Bu yıl 48. kez düzenlenen ve dünyanın pek çok farklı ülkesinden katılımın olduğu yarışma kapsamında proje ‘Excellent Communication Design Interior Architecture’ kategorisinde ‘Winner’ ödülü almaya hak kazandı.

SO Design, Ankara Güven Hastanesi A3 VIP Kliniği ve A4 Kadın Sağlığı Kliniği katları iç mimari projesi ile 2017 yılında International Interior Design Association (IIDA) ve Designworks, BMW Grup Şirketi tarafından düzenlenen ‘IIDA Global Excellence Awards 2016’ kapsamında ‘Healtcare’ kategorisinde birincilik ödülüne layık görülmüştü. 

Etiketler

Bir yanıt yazın