Seranit İtalya’da Dünya Pazarı ile Buluşuyor

Porselen karo sektörü üreticilerinden biri olan Seranit, 20- 24 Eylül 2011 tarihleri arasında İtalya'da düzenlenecek olan Uluslararası Seramik ve Banyo Aksesuarları Fuarı Cersaie'de, sektörün önde gelen temsilcileri ile birlikte yer alacak.

Seranit, yeniliklerini fuarda bu kez dünya pazarlarına tanıtacak. 65 ülkeye gerçekleştirdiği ihracatıyla dünya pazarlarında güçlü bir konuma sahip olan Seranit için fuar, İtalya’daki yatırımları açısından da önem taşıyor.

Dünya Serra ile tanışıyor
2011 yılında seramik karo üretimine başlayarak faaliyetlerinde yeni bir sayfa açan Seranit, bu alandaki ilk markası olan Serra’yı dünyaya ilk kez Cersaie fuarında tanıtacak. Seranit, Serra için Türkiye’de ve dünyada önemli tasarımcılarla evlerde dekoratif amaçlı da kullanılabilecek ve ev modasını yaratacak seriler üreterek önemli bir yeniliğe imza attı. Serra’yı Mart ayında Türkiye’ye tanıtan Seranit, İtalya’da yeni markası ile dünya pazarına çıkmanın heyecanını yaşayacak.

Seranit Cersaie fuarında ayrıca yüzde 100 teknik porselen olarak bilinen yüksek performanslı ve estetik kaplama malzemesini, halen porselen ve seramik üretiminde ulaşılan en üst teknoloji olan dijital baskılı ürünlerini, 60×120 cm ebatlı Neosera ürünleri ile ısınmada devrim niteliğindeki karolarını ve ısınma sistemlerini (DRC) tanıtacak.

Bini aşkın firma binlerce ziyaretçi ile buluşuyor
Uluslararası Seramik ve Banyo Aksesuarları Fuarı Cersaie, sektörün dünyadaki en büyük buluşması olma özelliğini taşıyor. Sadece geçen yıl fuara 33 ülkeden 1000’in üzerinde firma katıldı, fuarı 85 bin kişi ziyaret etti. Bu yıl da Cersaie’ye ilginin yüksek olması bekleniyor.

Cersaie fuarı katılımcı firmalara yeni pazarlara açılma, yeni işbirlikleri ve proje fırsatları sunarken ziyaretçiler, dünyanın önde gelen üreticileri ile bir araya gelerek seramik ve banyo aksesuarları alanında en son trend ve teknolojileri görme imkanı elde ediyor.

Etiketler

Bir yanıt yazın