Seranit Grup, Unicera Fuarı’nda

Seranit Porselen, Serra Seramik, Vanucci Mutfak & Banyo ve Seranit Yapı Gereçleri ile Unicera'ya katılan Seranit Grup, bu yıl da Fuar'da, sektöre katmadeğer yaratacak yenilikçi ürünleriyle boy gösterecek.

Türkiye yapı sektörünün önde gelen şirketi Seranit Grubu, 26’ıncı Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı Unicera’ya katılıyor. 26 Şubat – 2 Mart 2013 tarihlerinde TÜYAP’ta düzenlenecek fuarda, dört ayrı markasıyla yer alacak. Seranit Porselen, Serra Seramik, Vanucci Mutfak & Banyo ve Seranit Yapı Gereçleri, Grubun alanında öncü markaları arasında yer alıyor.

Seranit Porselen’den : Transparan Karo Onix

Bu yıl sektörde fark yaratacak, yenilikçi ürünleriyle Fuara katılan Grubun en dikkat çekici ürünlerinden biri de Seranit Porselen’e ait Onix. Porselen karo özelliklerinin yanı sıra, ışığı geçirme özelliğiyle fark yaratması beklenen Onix’in, şeffaflığı ve doğal malzemelerden oluşan içeriği ile, karo alışkanlığını başka bir boyuta taşıması bekleniyor. Dünyada ve Türkiye’de ilk kez bu kategoride piyasaya sunulacak ürün; alternatif projeler için yaratıcı ve yenilikçi bir konsept yaratmak için en iyi çözümü sunacak. Arkadan ışıklı şeffaf yüzeyler, bankolar, masalar ve cephe tasarımları ise Onix’in kullanım alanları arasında yer alıyor.

Grubun yapı gereçleri alanında faaliyet gösteren şirketi Seranit Yapı Gereçleri’nin Fuar’da tanıtacağı yenilikçi ürünlerden biri de Oxipaint. Geçtiğimiz yıl, kokuyu önleyen ekolojik sıva Oxicoat’u piyasaya sunan şirket, sıvanın gücünü artıran ve birbirini tamamlamasıyla fark yaratması beklenen ekolojik boya ve astar Oxipaint’i tüketicilerin hizmetine sunuyor. İçeriğinde aktive edilmiş doğal elementler sayesinde kötü kokuları yok etme, nem dengeleme, kir ve leke direnci sağlama, küf ve mantar oluşumunu engelleme özelliklerine sahip olan ürünün, temiz kokan bir ortam yaratmanın yanı sıra sağlıklı mekanlar için en iyi alternatifi oluşturması bekleniyor.

Fuarda şık ve fonksiyonel tasarımlarıyla dikkat çeken Vanucci banyo mobilyaları ile ‘Ambrato’ ve ‘Giada’ mutfaklar da ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

26’ıncı Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı Unicera’ya; Seranit Porselen 11, Serra Seramik 12 ayrı ürünle katılıyor. Seranit Onix’in yanı sıra Cemento, Fibercent, Beton, Aggar, Urban, Elegant, Country Wood, Mood, Volcano’nun tanıtımını yaparken; Serra da Fuar’da Firenze, Time, Candy White, Modern Wood, Morn, Toffee, Royal Wood, Murano, Marais, Orient, Cubic Wood ve Emnonwall ürünlerini görücüye çıkaracak.

Etiketler

Bir yanıt yazın