Seramiksan’a Cersaie’de Uluslararası Övgü

Seramiksan, dünyanın en büyük uluslararası seramik ve banyo aksesuarları fuarı Cersai'de Rotodigit, Soluble Salt, NanoTech ve Full Lappato teknolojisiyle üretilen ürünlerini sergiledi.

 20 – 24 Eylül tarihlerinde İtalya’nın Bologna kentinde düzenlenen fuarda Seramiksan, farklı zevklere yönelik estetik tasarımlar ile benzersiz teknolojileri bir araya getiren ürünleriyle yer aldı.

Seramiksan Satış ve Pazarlama Grup Başkanı Bülent Şamlı, Cersaie Fuarı’na tüm dünyadan 950 civarında üreticinin kabul edildiğini, Seramiksan olarak fuarda 4. kez yer aldıklarını belirtti. Şamlı, “Cersaie Fuarı’na Türkiye’den sayılı üretici katıldı. Cersaie’de tüm dünyaya Türk seramiğinin geldiği noktayı sergileme fırsatımız oldu. Sektörde gösterdiğimiz yeni teknoloji ürünlerimiz ve benzersiz tasarımlarımız ile seramik teknolojisini elinde bulunduran İtalya ile kendi ülkesinde rekabet edebilir durumda olduğumuzu bir kez daha kanıtladık. Dünya seramik sektöründe Türkiye’nin yeri giderek güçleniyor. Avrupa’da 3. büyük üretici konumunda olan Türkiye’nin kısa zamanda daha üst sıralarda yer alacağından eminiz. Fuarda Seramiksan olarak Türk seramik sektörünü temsil etmekten büyük onur duyduk” diyerek fuar katılımlarına dair bilgi verdi.

Seramik sektöründe gelecek yılların trendleri ve modasının da Cersaie’de belirlendiğine dikkat çeken Bülent Şamlı, “Fuarda ziyaretçilerimiz ile yaptığımız görüşmeler ve yerli yabancı üreticilerin standlarında yaptığımız incelemeler, bize dünya trendleriyle paralel ürünler sergilediğimizi bir kez daha gösterdi. Seramiksan olarak doğadan ilham alan ürünlerimiz ve teknolojimiz ile gelecek yıllarda da fuarın en beğenilen markaları arasında yer alacağımıza inanıyoruz” diye konuştu.

Etiketler

Bir yanıt yazın