RAF’ın 2018 Ocak Sayısı Çıktı!

2005'ten bu yana yayınlanan RAF Ürün Dergisi yeni tasarımı, fabrika dosyası ve iki ayrı proje incelemesi ile yeni yıla merhaba diyor.

Arkitera Mimarlık Merkezi tarafından iki ayda bir yayınlanan RAF Ürün Dergisi’nin 72. sayısında 41 adet ürün tanıtım sayfası, 21 adet reklam sayfası bulunuyor. Farklı kullanım alanlarına sahip birçok ürünün ele alındığı ürün tanıtım sayfalarındaki güncel iletişim bilgilerinden firmalara ulaşarak, ürünler ve sistemler hakkında detaylı bilgi almak mümkün.

RAF Ürün Dergisi Kapak Tasarım Yarışması’nın Kazananı Zeynep Baştürk

RAF Ürün Dergisi’nin 2018 Ocak sayısı kapağında, 390 kişinin başvurmuş olduğu 12. RAF Ürün Dergisi Kapak Tasarım Yarışması’nı kazanan Zeynep Baştürk’ün “Beyazın Derini” adlı tasarımı yer alıyor.

2017 yılının kapaklarını tasarlayan tasarımcılardan oluşan seçici kurulda Arman Akdoğan, Ömer Selçuk Baz, Doğu Kaptan, Ahmet Turan Köksal, Afif Eymen Nalbant ve Ömer Yılmaz jüri üyeliği yaptı.

Yeni Bir Yıl, Yeni Bir RAF

Tasarımı ve içeriğindeki değişiklikler ile 2018’e başlayan RAF Ürün Dergisi, yenilenen indeks sayfası ve yeni ürün lejantı ile şimdi daha canlı ve daha renkli.

Her Sayıda İki Ayrı Proje

Her sayısında Türkiye’de üretilen nitelikli bir projeye yer veren RAF Ürün Dergisi’nde, 2018 yılından itibaren “Proje” ve “İç Mekan Projesi” adı altında iki ayrı dosya bulunacak.

Proje Dosyası’nda Bu Ay, Acıbadem Altunizade Hastanesi Projesi Ele Alındı

Lina Mimarlık tarafından tasarlanan proje, 2017 itibariyle 350 yatak kapasitesi ve 98.000 m² kapalı alanıyla Türkiye’nin en büyük kapalı alana sahip özel hastanesi olma özelliğini taşıyor.

İç Mekan Dosyası’nın İlk Projesi Caudalie İstanbul Ofisi Oldu

İstanbul Maslak Eclipse İş Blokları içerisinde yer alan ve Udesign tarafından iç mekan projesi tamamlanan Caudalie İstanbul Ofisi, markanın doğal, sağlıklı ve genç yapısından aldığı gücün ön planda tutulduğu bir çalışma alanı olarak karşımıza çıkıyor.

Fabrika Dosyası

Derginin 2018 Ocak sayısında bir de Fabrika Dosyası bulunuyor. Dosya kapsamında Vorne – İleri Pencere Kapı Sistemleri AŞ Üretim Tesisleri ziyaret edildi ve Vorne ürünlerinin imalat süreçleri incelendi.

RAF Ürün Dergisi’nde “Gelecek Sayının Kapak Tasarımcısı” ve “Gelecek Proje Dosyası”

 Mart ayında yayınlanacak olan 73. sayının kapağını Kurtul Erkmen tasarlıyor. Bir sonraki proje dosyasında ise Hatırlı Mimarlık tarafından Özyeğin Üniversitesi için tasarlanan “Misafirhane ve Konukevi Projesi” ile, tüm iç mimari tasarım ve proje çalışmaları Mimaristudio tarafından gerçekleştirilen “İspak Ambalaj Genel Müdürlük Binası” yer alacak.

RAF Ürün Dergisi’nin içeriğine www.raf.com.tr adresinden ulaşabilir, RAF 72 Ocak Sayısı’ndaki malzemeleri ve özelliklerini inceleyebilirsiniz.

Etiketler

Bir yanıt yazın