RAF Ürün Dergisi’nin Mart Sayısı Çıktı!

Arkitera Mimarlık Merkezi tarafından yayınlanan ve 9.000 abonesine ücretsiz olarak dağıtılan Türkiye’nin ilk ürün dergisi RAF, yayın hayatına başladığı günlerden itibaren çizgisini bozmadan mimarları ve uygulayıcıları en yeni ürünlerle buluşturuyor.

Mart ayında 37. sayısı yayınlanan RAF Ürün Dergisi’nin kapağı mimar, şehir plancısı ve mimari fotoğrafçı Murat Germen tarafından tasarlandı. Murat Germen aynı zamanda Sabancı Üniversitesi Sanat ve Sosyal Bilimler Fakültesi’nde öğretim üyesi.

RAF Ürün Dergisi Mart Sayısında 83 Farklı Ürün Var

RAF Ürün Dergisi Mart sayısı ürün tanıtım sayfalarında birçok yeni ürün ve sistem tanıtılıyor. Toplam 83 farklı ürünün ele alındığı ürün tanıtım sayfalarındaki güncel iletişim bilgilerinden firmalara ulaşarak detaylı bilgi almak mümkün. Aynı zamanda www.raf.com.tr adresindeki detaylı bilgi formları aracılığıyla firmalara doğrudan e-mail yoluyla ulaşılabiliyor.

Tepe İnşaat’ın Projesi “Tepe Prime” RAF Ürün Dergisi’nde

Her sayısında Türkiye’de üretilen nitelikli bir projeye yer veren RAF Ürün Dergisi proje bölümünde bu ay, A Tasarım Mimarlık’ın imzasını taşıyan Tepe Prime ele alınıyor. RAF Ürün Dergisi’nde çıkış aşamasından nokta detaylarına kadar 15 sayfalık bir dosyayla tanıtılan Tepe Prime, “Ankara için tasarlanan yeni bir kentsel mekan” olma özelliğini taşıyor. Tepe Prime ile Ankara’nın batısında kendi ölçeğinde dış mekanları ile yaşayan yeni bir çekim merkezi yaratmak amaçlanmış.

RAF Ürün Dergisi’nde “Gelecek Sayının Kapak Tasarımcısı” ve “Gelecek Proje Dosyası”

Mart’tan itibaren Raf aboneleri her sayıda bir sonraki sayının kapak tasarımcısı ve proje dosyası hakkında bilgi sahibi olabilecek. Kapağını fotoğrafçı Cemal Emden’in tasarlayacağı gelecek sayının proje dosyasında Türk Telekom Arena incelenecek.

Etiketler

Bir yanıt yazın