RAF Ürün Dergisi’nin Kasım Sayısında Neler Var?

Türkiye'nin Ürün Dergisi RAF'ın 53. sayısı olan Kasım sayısı, ilk kez yayınlanan ürün tanıtımları ve proje sayfasıyla dikkat çekiyor.

RAF Ürün Dergisi’nde bu ay Baraka Mimarlık tarafından tasarlanan Maxx Royal Resort ve Spa tanıtılıyor. Bu sayıda, Maxx Royal Resort ve Spa Projesi’nde yer almış ürün ve firmaların dışında yeni ürün tanıtımları da dikkat çekiyor.

Arif Özden, Kasım Sayısı’nın Kapağını Tasarladı

RAF Ürün Dergisi’nin 2014 Kapak Teması çerçevesinde konuk ettiği “Ürün Tasarımcıları”ndan Kasım konuğu Arif Özden, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Endüstriyel Tasarım bölümünden mezun oldu. 1994’te kurduğu kendi firması Özden Tasarım’da çalışmalarını sürdürüyor. Özden’in çalıştığı firmalar arasında Vestel, Polo Garage, Gilan, Derin, Gizia, 3M gibi isimler bulunuyor.

Baraka Mimarlık’ın Tasarımı “Maxx Royal Kemer Resort&Spa” Proje Bölümü’nde Tanıtıldı

Maxx Royal Kemer Resort&Spa’nın proje alanı Antalya Kemer Bölgesi’ne bağlı Kiriş Beldesi’nde yer alıyor. 150.000 m² yüzölçümü olan arazi, yapılaşmasının bittiği neredeyse bir sınıra dönüştüğü bir eşik konumunda. Oldukça eğimli bir tepenin eteklerinde olan alan, sık orman dokusu, iki koy ve epey uzun sahiliyle çerçeveleniyor. Doğu-batı eksenli araziyi bölen ağaç dokusu, kendine özgü bitki örtüsü, eğimli yamaç, 1987 yılında bu alanda inşa edilen Kiriş World Hotel yapı izleri, koyları ve sahiller, araziyi farklı karakterde kendine özgü bağlamları olan alt bölgelere ayırıyor.

RAF Ürün Dergisi’nde Gelecek Proje Dosyası

Pasifik İnşaat tarafından hayata geçirilen Ankara’nın ofis, rezidans ve AVM özellikli ilk ve tek projesi Next Level RAF Ürün Dergisi’nin bir sonraki proje dosyasında yer alacak. Proje, Eskişehir ve Konya Yolları’nın kesiştiği noktada 19 bin 590 metrekarelik arsa alanı ve 190 bin metrekarelik inşaat alanına sahip bulunuyor.

RAF Ürün Dergisi’nin içeriğine www.raf.com.tr adresinden ulaşabilir, RAF 53 Kasım Sayısı’ndaki yeni malzemeleri ve özelliklerini inceleyebilirsiniz.

Etiketler

Bir yanıt yazın