RAF Ürün Dergisi’nin 79. Sayısı Çıktı!

Arkitera Mimarlık Merkezi tarafından yayınlanan Türkiye'nin ilk ürün dergisi RAF, yayın hayatına başladığı günden itibaren mimarları ve uygulayıcıları en yeni ürünlerle buluşturuyor.

RAF Ürün Dergisi’nin ürün tanıtım sayfalarında birçok yeni ürün ve sistem tanıtılıyor. Aynı zamanda www.raf.com.tr adresindeki detaylı bilgi formları aracılığıyla firmalara doğrudan e-mail yoluyla ulaşılabiliyor. 

79. RAF Ürün Dergisi’nin Kapak Tasarımı Slash Architects‘ten

RAF’ın 2019 Nisan sayısının kapağını, Slash Architects kurucuları İpek Baycan ve Şule Ertürk Gaucher tasarladı. Mimari mekan üretimindeki yaklaşımını, tipolojilerinin yeniden düşünülmesi ve kent bağlamı içinde yeniden yazılması yönünde geliştiren Slash Architects, 2013 yılından bu yana farklı ölçeklerde projeler geliştiriyor.

2019 Nisan Sayısı’nın Proje Dosyası’na Atakule Yeni Yaşam Merkezi Konuk Oldu

1980’li yılların sonunda inşa edilen ve tasarımı Mimar Ragıp Buluç’a ait olan Atakule, Ankara’nın simgesel yapılarından biridir. 2009 yılında yapının yeni sahibi olan Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ’nin projede güncel gereksinimlere yönelik bazı tadilatlar ve düzenlemeler yapma kararı almasının ardından, A Tasarım Mimarlık ile 2010 yılında başlayan yenileme projesi kapsamında alternatif çalışmalar yapıldı.

İç Mekan Dosyası’nda Bu Ay, Mercedes Benz Mengerler City Showroom Projesi Ele Alındı

İstanbul, Etiler’de bulunan Mercedes Mengerler’e ait City Showroom projesi, Boytorun Mimarlık tarafından tasarlandı. Üretim sırasında güncel teknolojiden yararlanmanın yanı sıra geri dönüştürülmüş malzeme kullanımı sayesinde ekonomik ve çevresel bir yaklaşım sergilenirken, firmanın kurumsal standartlarına uygun bir görünüş ortaya çıkarıldı. Marka kimliğini ön plana çıkartacak, misafirlerine estetik ve keyifli bir atmosfer yaratacak şekilde kurgulanan projede, ahşap ve doğal taş malzemelerin kullanımı ön plana çıkıyor.

RAF Ürün Dergisi’nde “Gelecek Sayının Kapak Tasarımcısı” ve “Gelecek Proje Dosyası”

Haziran ayında sekseninci sayısı ile okurlarına ulaşacak olan RAF Ürün Dergisi’nin kapağını Emir Drahşan tasarlayacak. Gelecek sayının Proje Dosyası’nda Ayşin Sevgi Mimarlık’ın Wind Ankara projesi yer alırken, İç Mekan Dosyası’nda OSO Mimarlık’ın Sütaş Genel Müdürlük Ofisi incelenecek.

Etiketler

Bir yanıt yazın