RAF Dergisi Temmuz Sayısı Çıktı!

Arkitera Mimarlık Merkezi tarafından yayınlanan ve 9.000 abonesine ücretsiz olarak dağıtılan Türkiye’nin ilk ürün dergisi RAF, yayın hayatına başladığı günden itibaren çizgisini bozmadan mimarları ve uygulayıcıları en yeni ürünlerle buluşturuyor.

RAF Ürün Dergisi Temmuz sayısı ürün tanıtım sayfalarında birçok yeni ürün ve sistem tanıtılıyor. Toplam 83 farklı ürünün ele alındığı ürün tanıtım sayfalarındaki güncel iletişim bilgilerinden firmalara ulaşarak detaylı bilgi almak mümkün. Aynı zamanda www.raf.com.tr adresindeki detaylı bilgi formları aracılığıyla firmalara doğrudan e-posta yoluyla ulaşılabiliyor.

2012’nin Kapaklarında “Fotoğraf” Teması

Temmuz ayında 39. sayısı yayınlanan RAF Ürün Dergisi’nin kapağı, grafik tasarımcı / art direktör Aras Kazmaoğlu tarafından tasarlandı. 2012’nin tüm kapaklarında yer alan “fotoğraf” teması Eylül ve Kasım sayılarında da devam edecek.

Tekfen Holding’in Projesi “Kağıthane OfisPark” RAF Ürün Dergisi’nde

Her sayısında Türkiye’de üretilen nitelikli bir projeye yer veren RAF Ürün Dergisi proje bölümünde bu ay, EAA – Emre Arolat Architects imzası taşıyan Kağıthane OfisPark ele alınıyor. RAF Ürün Dergisi’nde çıkış aşamasından nokta detaylarına kadar 15 sayfalık bir dosyayla tanıtılan Kağıthane OfisPark, “referansını yakın çevrenin yapısal örüntüsünden almış bir proje.” Projenin mimarı, bu projenin, bulunduğu Büyükdere Caddesi Levent-Maslak hattının kaçınılmaz olarak yaşayacağı dönüşüm adına kayda değer bir örnek, hatta bir tür ilham kaynağı oluşturması yönünde umudunu da ifade ediyor.

Kağıthane OfisPark, ArkiPARC 2012 Gayrimenkul Ödülleri’nde ofis kategorisinde ödül almış bir proje. Proje, ayrıca tasarımıyla MIPIM Architectural Review Future Project Awards 2009’da Ofis Projeleri ve 2010 European Property Awards Ticari/Ofis Yapıları Kategorisinde “Higly Commended” ile ödüllendirilmiş.

RAF Ürün Dergisi’nde “Gelecek Sayının Kapak Tasarımcısı” ve “Gelecek Proje Dosyası”

Her sayıda bir sonraki sayının kapak tasarımcısı ve proje dosyası hakkında bilgi veriliyor. Eylül sayısının kapak tasarımcısı Uğur Ceylan olurken, proje kısmında ise TAGO Mimarlık tarafından tasarlanan Dumankaya Vizyon incelenecek.

Güncel E-posta Adresinizi Bizimle Paylaşmayı Unutmayın!

Temmuz sayısı ile ikincisi dağıtılan Abonelik Güncelleme Formu, dergi abonelerini RAF Ürün Dergisi ile ilgili yeniliklerden haberdar etmek ve abonelik bilgilerini güncellemek amacıyla hazırlandı. Form doldurulduktan sonra posta ya da faks yoluyla gönderebiliyor, e-posta ile göndermek isteyen aboneler ise formda talep edilen bilgileri raf@arkitera.com adresine gönderebilirler.

Tatil Hediyesi “Mimarlığı Seviyorum” Magneti!

RAF Ürün Dergisi’nin Temmuz sayısıyla dağıtılan Mimarlığı Seviyorum Magneti, yaz tatilinizde okuduğunuz kitaplara eşlik edecek. Arkitera Mimarlık Merkezi tarafından 2012’nin ilk günlerinde başlatılan “Mimarlığı Seviyorum” adlı sosyal medya kampanyası, tasarlanmış çevrelerde daha iyi yaşamlara sahip olabilmek için meslek mensuplarını ve ilgili herkesi “mimarlığı” tartışmaya davet etmişti. Kampanyayla ilgili daha detaylı bilgiye şuradan ulaşabilirsiniz: www.arkitera.com/haber/index/detay/mimarligi-seviyorum-diyen-herkes-sosyal-medyada-birlesti/6012

Etiketler

Bir yanıt yazın