Özgün Tasarımlar UNICERA’da

UNICERA 28. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı, 23-27 Şubat 2016 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde.

Zamansız tasarımlar ve gelişmiş teknoloji ürünlerinin bir arada sergilendiği ve ziyaretçilerine deneyimleme fırsatı sunan UNICERA 28. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı, 23-27 Şubat 2016 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi Büyükçekmece, İstanbul’da profesyonelleri buluşturmaya hazırlanıyor.

Globalleşmenin etkisiyle birlikte değişen trendler, yaşam tarzlarındaki değişimi de beraberinde getiriyor. Dijital teknolojinin hızla gelişim göstermesi ve kullanım alanlarının yaygınlaşmasıyla birlikte, banyo ve mutfaklarda kullanılan akıllı tasarımlar, tüketicilerin ilk tercihini oluşturuyor. Alışılmışın dışında; ergonomik, doğal ve tüketiciyi düşünen en yeni tasarımların ilk kez sergilendiği UNICERA’da akılcı projelere akılcı çözümler bulmak mümkün. İç ve dış mekân estetiğinin önemi giderek artarken, tasarım ve mimari çevreler için ihtiyaca yönelik tüm çözümler UNICERA’da bir arada sunuluyor.

Türkiye’nin tek, sektöründe dünyanın sayılı fuarları arasında yer alan ve en yeni tasarımların ilk kez sergilendiği UNICERA, 23-27 Şubat 2016 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde ziyaretçilerine yeni iş birlikleri ve fırsatlar yaratmaya devam ediyor.

Yaşam Alanlarına İnovatif Fikirler
Yaşam alanlarının küçülmesiyle birlikte küçük ayrıntılar ile büyük mekanlar tasarlamak mümkün. Aranılan tasarımlar ve ihtiyaç duyulan fikirlerin tek bir platformda sergilendiği UNICERA’da keyifli mekanlar yaratmak ve zamana meydan okumak artık hayal olmaktan çıktı. Kişiselleştirilmiş detaylar, ekonomik çözümler ve pratik dekorasyon seçenekleri, iç ve dış mekanlarda fark yaratıyor. Retro, natural, geometrik desenler, eklektik çizgiler ve daha fazlası UNICERA’nın tasarım dünyasında keşfedilebilir.

Uluslararası markaların sınırsız tasarım tecrübesini ziyaretçileriyle buluşturan UNICERA, geniş ürün portföyü ile öne çıkıyor. Zemin ve duvar kaplamaları; seramik, porselen, granit, mermer, mozaik, doğal taş, banyo-mutfak mobilya ve aksesuarları, evye ve ankastre cihazlar, vitrifiye ürünler, armatürler, havlupan ve dekoratif radyatörler ile UNICERA’da ihtişamlı mekanlar yaratmak mümkün.

Dünyanın Gözü UNICERA’da
Mevcut pazarların yanı sıra hedef pazar ağını geliştirmeyi ilke edinen UNICERA, uluslararası arenada yaptığı tanıtım ve tutundurma faaliyetleri ile sektöre yeni iş ortakları kazandırıyor. Amerika, Almanya, Dubai, İtalya, Rusya, Makedonya, İran ve Sahra Altı Afrika ülkelerinde faaliyet gösteren uluslararası sektörel yayınlarda, şehir merkezi, havalimanı gibi önemli noktalardaki reklam alanlarında ve dijital mecralarda yürüttüğü reklam çalışmaları ile her yıl global platformda dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

Etiketler

Bir yanıt yazın