Madrid’de “Havalı” Bir Sergi

“Hinchables, la galería" sergisinde, hava kullanılarak gerçekleştirilen çeşitli çalışmalar yer alıyor.

Dünyanın çeşitli bölgelerinden farklı amaçlarla ve farklı ölçeklerde yapılan işlerin sergilendiği eklektik koleksiyon sergisi “Hinchables, la galería”da, “hava” tüm bu farklılıkların birleştirici noktası, ana yapı malzemesi ve yapıları üreten temel unsur olarak ön plana çıkıyor. 

Küratörlüğünü Carmen Blasco Rodríguez’in yaptığı sergi  21. yüzyılda yapılmış projeleri barındırıyor. Ziyaretçileri, sanat ve mimarlık alanında şişme yapıların sahip olduğu, ekonomik ve yapısal avantajları ve çok çeşitli kullanımlara imkan verme gibi potansiyelleri keşfetmeye çağırıyor. 

“Despuntes (Körelme) – Guerrila Urbana (Ev Boşaltma) – Intramuros (Şehirle içiçe)” ana başlıklı üç konseptin etrafında şekillenen sergi, ziyaretçilerine bu tip önerilerin ürettiği atmosferi soluma imkanı tanıyor.

Sergi 21. yüzyılda yapılmış projeleri barındırıyor. Sergi, ziyaretçiler için sanat ve mimarlık alanında şişme yapıların, ekonomik ve çeşitli kullanımlara imkan verme gibi potansiyellerini ve bu malzemelerin temele sahip olmama, ağır malzemelerden oluşmama gibi özelliklerini keşfetmeye çağırıyor. 

Etiketler

Bir yanıt yazın