Linea Tusavul Mimarlık’a European Property Awards ve German Design Awards’tan Ödül

Mimarlık, İç Mekan Tasarımı, Geliştirme, Gayrimenkul kategorilerinde düzenlenen ve toplam 48 alt kategoriden oluşan European Property Awards - (Avrupa Gayrimenkul Ödülleri)'nin 2017 yılı kazananları açıklandı.

Kazananlar, gayrimenkul endüstrisinin önemli profesyonelleri ve uzmanlarından oluşan jüri üyelerinin oyları ile belirlendi. 26 Ekim 2017 akşamı Royal Lanchaster Hotel, Londra’da düzenlenen törende Linea Tusavul Mimarlık Portall Imga Projesi ile “Mixed Use Architecture” (Karma Kullanım) dalında ödül kazandı. Bu ödül Linea Tusavul Mimarlığın European Property Awards ödüllerinden aldığı üçüncü ödül oldu.

Linea Tusavul Mimarlık, Hilton Istanbul Bomonti Hotel & Conference Center projesi ile German Design Council (Alman Tasarım Konseyi) tarafından bu yıl 47. kez düzenlenen German Design Awards ödülünü almaya da hak kazandı.

1969 yılından bu yana sanayi, üretim ve tasarım kültürünü desteklemek amacıyla Alman devlet desteği ile düzenlenmekte olan German Design Award yarışmasının ödül töreni, 2017 Şubat ayında Uluslararası Frankfurt Fuarı kapsamında yapılacak. Törende, ödüllü projeler büyük bir sergi ile tanıtılacak.

Etiketler

Bir yanıt yazın