LG Hausys’un Türkiye Çıkartması

Daha iyi yaşam alanları yaratmak için insan ve çevre dostu yapı malzemesi ürünleri tasarlayan LG Hausys, 141 Trilyon Dolar global kazancıyla Türkiye pazarına damgasını vurmaya hazırlanıyor.

60 yılı aşkın bir süredir 52 ülkede sanatçı dokunuşlarıyla dinamik yaşam alanları yaratan LG Hausys, 2-6 Mayıs tarihleri arasında, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek 35. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul 2012’de, salon 7, 261 numaralı standında iç yapı tasarım aşıklarını ve sektör profesyonellerini ağırlayacak.

“Zemin kaplamaları, duvar kaplamaları, Hi-Macs® ve Viatera®” gibi dizayn harikası akıllı teknoloji ürünleriyle iç yapının nasıl sanata dönüştüğünü kanıtlayacak LG Hausys, yoğun AR-GE çalışmaları ve nitelikli profesyonellerle bu büyüleyici sonuçlara ulaşıyor.

Ayrıca 3 Mayıs, saat 14.00’da Büyükada Seminer Salonu’nda LG Hausys tarafından düzenlenecek seminerde, LG Hausys Tasarım Yöneticisi, Türkiye ekonomisine yapılacak katkılardan bahsedecek ve inşaat sektöründe 2013 tasarım trendlerini değerlendirecek. Daha önce pek çok projesinde Hi-Macs® ürünlerini tercih eden Türk mimar Eren Talu’nun da konuşmacı olarak katılacağı seminer, sektöre ışık tutacak.

Daha önce Vera Wang, Karim Rashid gibi yıldız tasarımcılarla çalışan LG Hausys, dizayn ettiği malzemelerle iç yapının değerini artırıyor. Hastane, otel, restoran, laboratuar tarzı mekanları hijyen ve şıklıkla donatan Hi-Macs®; opaz, safir ve elmas gibi değerli taşlardan sonra dünyadaki en sert yedinci mineral olan Viatera®; elastik zemin kaplamalar ve ipeksi nefes alan duvar kaplamalarıyla mimarlara, tasarım aşıklarına ve sektör profesyonellerine yol gösterecek.

İç mekan ürünleriyle fuara sanatı taşıyacak LG Hausys, İF Product Design Award 2011, Good Public Design, Reddot Design Award gibi onlarca ödüllü tasarımıyla Türkiye inşaat sektörü için mükemmel bir şans.

Etiketler

Bir yanıt yazın