Kütahya Seramik, Ödüllü Koleksiyonu ile Cersaie’deydi

Kütahya Seramik, IF ve Red Dot Best of the Best Tasarım Ödüllü koleksiyonu ve yeni dijital koleksiyonu Origitile ile, Cersaie Seramik ve Banyo Fuarı'nda yer aldı.

Bu yıl 20-24 Eylül arasında İtalya’nın Bologna kentinde ziyaretçilerini ağırlayan fuarda Kütahya Seramik’e ayrılan bölüme uğrayanlar, Red Dot Tasarım Ödülleri’nde, Versatile koleksiyonuyla Best of the Best almaya hak kazanan ilk ve tek seramik markasının standını ziyaret ettiler.

Genç tasarımcı Yiğit Özer tarafından yaratılan Versatile serisi, bilinen tüm seramik karolardan farklı olarak, çok çeşitli dizilim olanakları sunması ile dikkat çekti. Versatile dizilimlerine her gün bir yenisi eklenirken, ortamlarda yarattığı benzersiz hava ile farkı ilk bakışta algılanıyor.

Kütahya Seramik’in ödüllü Versatile serisinin yanında bu yılki sürprizi, dijital teknoloji ile yaratılan ve yaşamdaki her deseni, her temayı, tüm doğallığıyla dijital baskı teknolojisine yeni bir bakış kazandıran ve doğallığı, teknolojiyle bütünleyen Origitile serisi.

Etiketler

Bir yanıt yazın