Kale Endüstri Holding İlk Konsept Mağazasını Açtı

Türkiye’nin ve yakın coğrafyanın ilk ve tek entegre güvenlik şirketi Kale Endüstri Holding, yaklaşık 40 yıldır bulunduğu yönetim ofisini, geçtiğimiz yıl İstanbul, Ayazağa’daki Vadistanbul’a taşıyarak, ilk konsept mağazasını da aynı binada hizmete açtı.

Kale Endüstri Holding; Kale Kilit, Kale Alarm, Kale Çelik Kapı, Kale Çelik Kasa, Kale Yangın Kapısı ve Kale Kapı Pencere Sistemleri’nden oluşan tüm entegre güvenlik ürünlerini bir arada sergilediği bu ilk konsept mağazasında, ziyaretçilerine yeni ürün ve teknolojilerini yakından tanıma imkanı veriyor. Yaklaşık 450 metrekarelik alan üzerine kurulu konsept mağazada ayrıca birçok ürünü de, verilen hizmete uygun olarak tasarlanan özel odalarda deneyimleme imkanı sunuluyor. Kurulduğu günden bu yana tüm faaliyetlerinin merkezinde müşteri memnuniyetini tutan Kale Endüstri Holding, konsept mağaza vizyonuyla, müşterilerine güvenlik alanında benzersiz bir deneyim yaşatmayı hedefliyor.

Konu ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Kale Kilit Pazarlama ve İş Geliştirme Direktörü Sinan Yorgancıgil, “2016 yılında  fabrikamızı Çerkezöy’e taşıyarak üretim kapasitemizi artırdık ve ardından da genel merkezimizi Vadistanbul’a taşıdık. Başlattığımız bu değişim ve dönüşüm sürecinin sonuçlarından biri olarak da ilk konsept mağazamızı yine Vadistanbul’da açtık. Bu yeni dönemde müşteri odağımızı daha da artırarak, tüketicilerimize birebir dokunma imkânı bulacağız. Entegre güvenlik vizyonumuzu yansıtan konsept mağazalarımızın sayısını gelecekte artırmayı planlıyoruz” diye konuştu.
Etiketler

Bir yanıt yazın