ISVEA, Amerika Pazarına Tanıtıldı

Vitrifiye seramik ve banyo ürünlerinde İtalyan markası ISVEA, Nevada eyaletinde düzenlenen, Amerika'nın en büyük mutfak ve banyo ürünleri fuarı KBIS'de yer aldı.

ISVEA dünyanın en önemli fuarlarından olan, 50 yılı aşkın süredir 125 bin markaya ev sahipliği yapan KBIS’e Amerikalı distribitörü R&R Ryvyer firmasıyla birlikte katılarak büyük ilgi gördü.

20-22 Ocak tarihleri arasında Amerika’da düzenlenen KBIS fuarına katılan ISVEA, İtalyan tasarım anlayışı ve estetiği ile banyo dekorasyon trendlerine yön veren Soluzione, Sistema, Valente, Eleganza ve Sott’Aqua gibi ödüllü tasarımlarını birçok ülkeden gelen ziyaretçilerin beğenisine sundu.

Son 2 Yılda Avrupa’da 4 Kat Büyüdük, Önümüzdeki 2 Yılda da Amerika’da 5 Kat Büyüyeceğiz

KBIS’in tüm dünyadaki profesyonelleri bir araya getirdiğini ve Amerika pazarında çok önemli bir yere sahip olduğunu belirten ISVEA Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Çenesiz, yeni ülkelere gitmek ve ihracat gücünü arttırmak için bu fuarın kendilerine büyük bir fırsat yarattığını ifade etti. ISVEA’nın ihracat alanında son iki yılda 4 kat büyüme gerçekleştirdiğini vurgulayan Çenesiz, dünyanın birçok yerinde gerçekleşen ve sektöre yön veren fuarları yakından takip ederek büyümelerini sürdüreceklerini söyledi. Amerika’nın kendileri için önemli bir pazar olduğunu ve 2015 ve 2016 yılı hedeflerinde Amerika’ya olan ihracatlarını 5 kattan daha faza artırarak bu büyük kıtada kalıcı bir büyüme yakalamak olduğunun altını çizen Çenesiz, “katma değeri yüksek ürünlerle yapı sektöründe ihracatın öncülerinden biri olmak için hedeflerimizi büyüttük, 45 ülke sayısını bu yıl 50’nin üzerine çıkartacağız” dedi.

Etiketler

Bir yanıt yazın