Mimarlar Derneği 1927, 90. Yıldönümünü Kutladı

Mimarlar Derneği 1927, kuruluşunun 90. yıldönümünü kutlamak amacıyla 18 Şubat Cumartesi günü Erimtan Arkeoloji ve Sanat Müzesi’nin ev sahipliği’nde bir resepsiyon düzenledi.

Mimarlar Derneği 1927, 90. kuruluş yıldönümünü Ankara’da bulunan Erimtan Arkeoloji ve Sanat Müzesi’nde kutladı. Ersa Mobilya, PETRA The Flooring Co., PonceBloc ve Technogym’in sponsorluğunu üstlendiği resepsiyon öncesinde 18 Şubat sabahı bir araya gelen Dernek üyeleri, basın mensupları ve sponsorlar; geleneksel Anıtkabir ziyareti ve çelenk törenine katıldı.

Erimtan Arkeoloji ve Sanat Müzesi’nde düzenlenen davette sunuculuk görevini üstlenen Mimarlar Derneği 1927 Yönetim Kurulu Başkanı Lale Özgenel, mimarlık kültürüne ve tarihine katkıda bulunmayı ve sahip çıkmayı önemseyen sponsor firmaların temsilcilerine ve organizasyon destekçisi Binat İletişim ve Danışmanlık’tan Banu Binat’a birer plaket ve çiçek takdim etti. Plaketler Ersa Mobilya adına Kurumsal İletişim Yöneticisi Aynur Yılmaz’a, PETRA The Flooring Co. adına Kurucu Ortak Özden Başıbüyük’e, Türkiye’nin Yeni Nesil Duvar Bloğu PonceBloc adına Yönetim Kurulu Üyesi Gökben Güven Özçiçek’e ve Technogym, The Wellness Company adına Yönetim Kurulu Başkanı Vittorio Zagaia’a takdim edildi.

Davetli mimarlar ve basın mensupları, Derneğin tarihine ve yıldönümü vesilesiyle düzenlenecek özel etkinliklerine değinen Lale Özgenel’in konuşmasının ardından, Derneğin 90. yılı için hazırlanan tanıtım filminin öngösterimi yapıldı. Tanıtım filmi gösterimi mimari sohbetler, klasik müzik dinletisi ve Erimtan Arkeoloji ve Sanat Müzesi’nin davet salonunda yer alan sergi ev sahipliğinde devam etti. Davet, sponsorların mimarlara özel hazırladıkları hediyelerin dağıtılmasıyla sona erdi.

Etiketler

Bir yanıt yazın