İşte Mecidiyeköy-Altunizade Teleferik Hattı

Kadir Topbaş, Mecidiyeköy-Altunizade Teleferik Hattı'nı tweetleriyle tanıttı.

Kadir Topbaş, Mecidiyeköy-Altunizade Teleferik Projesi’nde ihale aşamasına gelindiğini, Mecidiyeköy’den Altunizade’ye teleferikle 15 dakikada geçmenin mümkün olacağını belirten tweetleriyle yine gündemin ilk maddesi oldu.

Kabinlerin 32 kişilik planlandığını belirten Topbaş, Teleferik Hattı’na dair ilk videoyu da yine ilk defa kişisel sosyal medya hesabından paylaşmış oldu!

Etiketler

4 yorum

  • ilker-kutukoglu says:

    cevahir avm’ye alışverişe gelen arapları çamlıca’daki camiye taşımak için düşünülmüş olsa gerek. taksim, tarlabaşı, sulukule, yenikapı, haliç, çengelköy…sonrası şaşırdığımı söyleyemem. artık utanç duygumu da yitirdim, derin bir sessizliğe büründüm.

  • vehbi-durust says:

    Acele edilmeden biraz daha tartışılıp düşünülmesi için zaman verilmesi dileğimle…

  • talha-gencer says:

    İstanbul Büyükşehir belediyesinin yeni eseri(!)…Haliç metro köprüsü; 16/9 kuleleri, Sulukule, Taksim beton çölü, Tarihi yarımada’ya eklenen Yenikapı “ur”u, Çamlıca ucubesi, Four Winds apartmanları ve daha neler neler… Saymakla bitmez.

  • brgul-keser says:

    Tüm dünyanın aşık olduğu güzelim İstanbul’u daha fazla nasıl çirkinleştiririz çabalarına hergün bir yenisi daha ekleniyor.
    Gördüğüm en çirkin projelerden biri. Böyle Çirkin Projeye böyle aptalca bir animasyon yaraşırdı zaten .Vatan Şaşmazın metrobüs reklamı gibi olmuş.

    Çok üzücü bir olay !!

Bir yanıt yazın