
Arkitera.com artık salt bilginin biriktiği, bir nevi arşiv sitesi olmaktan çıkarak bilginin hızlı bir şekilde üretildiği ve paylaşıldığı bir platform haline geliyor. Yeni yüzün tüm tasarım ve programlaması ise Arkitera ekibi tarafından gerçekleştirildi.
Arkitera.com'un yenileme çalışmaları bir süre daha devam edecek. http://anket.arkitera.net/index.php?sid=42691 adresindeki anketi cevaplayarak görüş ve önerilerinizi bizimle paylaşabilir, siz de bu sürece katkıda bulunabilirsiniz.
Şimdilik henüz tamamlanmayan modüllerden bazılarına yine de göz atılabilir:
http://www.arkitera.com/etiket-filtre/prefabrik-yapi-as/haber/yapi-malzemesi
http://www.arkitera.com/etiket/index/detay/prefabrik-yapi-as
Örnek verdiğim sayfalardan birisi "tag" diğeri ise "feed" sayfası. Eğer bir kurum / kişi ya da herhangi bir şey için etiketleme yapılırsa ürünleriyle, adresiyle vesaire çıkabilecek aynı haberin içinde. Ve bununla editör ilgilenmeyecek bile, tek yapması gereken etiketi doğru vermek olacak.
Görüşleriniz ve de tebriğiniz için ayrıca teşekkür ederiz, bizler de sizin cephedeki gelişmeleri yeni Arkitera sayesinde :) daha yakından takip ediyoruz. Yeni yatırımların hayırlı olmasını dilerim.