iF’ten, VitrA’ya 3 ödül birden…

VitrA, dünya çapında ürün ve tasarım kalitesi açısından mükemmelliğin sembolü olarak kabul edilen iF'ten 3 ödül birden aldı.

VitrA’nın Balance karo serisi, yeni Water Jewels çanak lavaboları ve Sirius gömme rezervuar paneli, “iF Product Design Award 2013” ödülüne layık görüldü. VitrA tasarım ekibinin imzasını taşıyan ürünler; malzeme seçimi, çevreye etki, işlevsellik, ergonomi, marka değeri gibi kriterlerle değerlendirildi. VitrA’nın ürünleri, bugüne kadar EDIDA, Good Design, PlusX, Red Dot ve Wallpaper gibi dünyaca ünlü tasarım ödüllerini almaya hak kazandı.

iF Product Design Ödülünü Alan VitrA Ürünleri

Kabartma deseniyle mekanlara 3. boyutun zenginliğini katan karoserisi Balance, VitrA Karo tasarım ekibinden Tuba Karaduman’un imzasını taşıyor. 25×70 cm ebatındaki karolar, koyudan açığa uzanan degrade renkleriyle, duvarlarda farklı bir ambiyans yaratıyor.Yatay ve dikey döşenebilen Balance, tek başına ya da seriye ait dekor ve bordür alternatifleriyle kullanılabiliyor.

Banyosunu renklendirmek isteyenlere farklı alternatifler sunan yeni Water Jewels çanak lavaboları, ıslak mekanlara özgün bir kimlik kazandırıyor. Water Jewels; sedefli pembe, mavi,yeşil, beyaz, siyah seçenekleri, altın, krom, bakır kaplamaları, desenli ve desensiz alternatifleriyle dekorasyonda yaratıcılığı özgür kılıyor.

Sirius mekanik kontrollü gömme rezervuar paneli, adını aldığı parlak Sirius takım yıldızlarının geometrik formunu banyolara yansıtıyor. Sirius; modern formu, yuvarlak buton ve buton çerçevesiyle dikkat çekiyor. Mat siyah, parlak krom, parlak beyaz, mat krom renk opsiyonlarıyla satışa sunulan Sirius’un mat krom modeli, parmak izi tutmayan seçeneğe sahip. Sirius, 2012 yılında Plus X tasarım ödülüne de layık görüldü.

Etiketler

Bir yanıt yazın