GL!C (GROHE Live!Center) Buluşmaları’nın Gündeminde Şimdi de Konut Var

GL!C (GROHE Live!Center)'da yapılan etkinlik dizisinin 27 Ekim'deki üçüncü ayağında, konut tasarımı denince akla ilk gelen isimler güncel projelerini dinleyiciler ile paylaşacaklar.

Dünyanın önde gelen sıhhi tesisat üreticisi GROHE Türkiye ve Arkitera Mimarlık Merkezi iş birliğinde mimarlara, tasarımcılara yönelik olarak düzenlenen GL!C (GROHE Live!Center) Buluşmaları’nın üçüncüsü 27 Ekim Perşembe günü yapılacak.

“Daha İyi Bir Dünya Tasarla”

Bu sene Dünya Mimarlık ve Konut Günü’nün teması “Design a Better World / Daha İyi Bir Dünya Tasarla” olarak belirlenmiş, temanın alt açılımlarında “yaşam kalitesini arttırmak” özellikle vurgulanmıştı. Yaşam kalitesini artırmanın en önemli araçlarından birisi de farklı yaş, meslek, gelir grubuna ait kişilere, ayırt etmeksizin, kendi alım güçleri oranında yüksek nitelikli konutlar tasarlamak. Bundan yola çıkarak 27 Ekim’de yapılacak etkinlik serisinin üçüncü toplantısında “Barınma” teması üzerinden konut projeleri konuşulacak.

Konut deyince akla gelen, her biri kendi alanında öncü konuşmacılar şunlar:

  • Gökhan Aktan Altuğ (TAGO Mimarlık)
  • Yelin Evcen-Gönül Ardal (Gönye Tasarım)
  • Ali Osman Öztürk (A Tasarım Mimarlık)
  • Cem Sorguç (CM Mimarlık)
  • Aydan Volkan (Kreatif Mimarlık)

Etkinlik programı ise şu şekilde:

19:00’da hoş geldin ikramı ve GROHE Live!Center turu ile başlayacak etkinlik, 20:00-21:15 arasında mimarların proje anlatımları ile devam edecek. Buluşma daha sonra bir parti ile sona erecek. Sınırlı sayıda izleyicinin katılacağı etkinliğe eventbrite üzerinden kayıt olmakta gecikmeyin.

“GL!C (GROHE Live!Center) Buluşmaları”nda Toplam 4 Etkinlik, 20’den Fazla Konuşmacı

Sıhhi tesisat sektöründe kalite, tasarım, teknoloji ve işlevselliği öne çıkaran ürünleriyle mimarlara geniş seçenekler sunan GROHE ile mimarlığın Türkiye’de nitelikli bir şekilde uygulanabilmesi için çalışmalarını sürdüren Arkitera Mimarlık Merkezi’nin düzenlediği “GL!C (GROHE Live!Center) Buluşmaları” buluşmaları toplam dört etkinlik olarak planlandı.

GROHE Live!Center İstanbul’da düzenlenen seminer dizisinin her birinde mimarlar önce Live!Center’da sergilenen GROHE ürünleri hakkında bilgilendiriliyorlar. Ardından 5 farklı mimarlık ofisinden konuşmacılar, tasarladıkları işlerini 10’ar dakikalık bir sunumla özetliyorlar. Mimarların anlattıkları işler filme alınarak GROHE ve Arkitera’nın sosyal medya hesaplarından paylaşılıyor.

Etiketler

Bir yanıt yazın