Gelibolu Tarihi Alanı-Yeni Şehitlik Tasarımları Fikir Projesi Yarışmasında Dereceye Girenler Ödüllendirildi

Gelibolu Tarihi Alanı-Yeni Şehitlik Tasarımları Fikir Projesi Yarışmasının ödül töreni Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Prof. Dr. Numan KURTULMUŞ ve Eşi Prof.Dr.Sevgi KURTULMUŞ'un katılımlarıyla yapıldı.

Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı tarafından düzenlenen Gelibolu Tarihi Alanı-Yeni Şehitlik Tasarımları Fikir Projesi Yarışmasının ödül törenine; Vali Orhan TAVLI eşi Ayşe TAVLI, Adalet ve Kalkınma Partisi Çanakkale Milletvekili TBMM Kültür Varlıklarını Koruma ve Kazandırma Komisyonu Üyesi Ayhan Gider, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir ve protokol üyeleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan ödül töreni programında Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı Şehir Plancısı Ülkü Tekin tarafından bir sunum yapıldı.

Programda; Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Prof. Dr. Sayın Numan KURTULMUŞ, Adalet ve Kalkınma Partisi Çanakkale Milletvekili TBMM Kültür Varlıklarını Koruma ve Kazandırma Komisyonu Üyesi Ayhan Gider, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir birer konuşma yaptı.

Gelibolu Tarihi Alanı-Yeni Şehitlik Tasarımları Fikir Projesi Yarışmasının ödül töreni toplu fotoğraf çekimi ve dereceye giren projelerin Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Prof. Dr. Numan KURTULMUŞ tarafından incelenmesiyle son buldu.

Etiketler

Bir yanıt yazın