GAD “The International Property Awards”ta 5 Ödüle Layık Görüldü

The International Property Awards ödüllerinin birinci aşamasında, GAD 5 farklı projesi ile aldığı 5 ödülle önemli bir başarıya imza attı.

Daha önce 2011 yılında NLF Tower ile Türkiye, Avrupa ve dünyanın en iyi gökdeleni, 2010 yılında Autopia ile Türkiye ve Avrupa’nın en iyi alışveriş merkezi ödüllerine sahip olan GAD, 3 yıl içerisinde International Property Awards dahilinde toplam 12 ödüle layık görüldü.

One Ortaköy

International Property Awards 2012’de “Highly Commeded Multiple Residence of Turkey” Ödülü alan Ortaköy Doğu İnşaat ve Bilgili Holding tarafından hayata geçirilen ve Türkiye’de yeşil ve sürdürülebilir yapı üretim kültürünün öncü eserlerinden biri olarak gösterilmiştir. One Ortaköy daha önce de The European Centre for Architecture ve The Chicago Athenaeum tarafından düzenlenen, her sene ekolojik ve sürdürülebilir mimarlık konusunda dünyadaki önemli projelerin ödüllendirildiği 2012 Green GOOD DESIGN™ Ödülü’ne layık görülmüş ve 2012 Arkiv Seçkilerinde yer almıştı.

Borusan Müzik Evi

Borusan Müzik Evi, International Property Awards 2012’de “Highly Commended Public Service Architecture of Turkey” Ödülü’ne layık görüldü. Borusan Holding tarafından hayata geçirilen Borusan Müzik Evi ayrıca; 2011 yılında “Chicago Athenaeum and Europe Architecture Centre” organize ettiği “International Architecture Award” ve ArkiPARC 2011’de “Best Alternative Investment” ödülüne layık görülmüştü.

HAAZ

Haaz Design International Property Awards 2012’de “Highly Commended Retail Interior of Turkey” Ödülü’ne layık görüldü. Haaz Design and Art Gallery, mobilya, tasarım nesneleri ve sanatı aynı yerde toplayan bir mekan. Sahibi Özlem Avcıoğlu bu yeni konseptleri için Teşvikiye semtinde bir yer seçti. Semt binalarından birinin zemin ve birinci katlarında olan 200 metrekarelik alana gerekli yenileme ve iç mekan tasarım projesi GAD & Gökhan Avcıoğlu tarafından gerçekleştirildi. Ana mimari yaklaşım, aynı mekan içinde ayrı artikülasyonları üretmek ve aynı zamanda tanıdık ve rahat bir his vermek, alanı mümkün olduğunca esnek tutarak farklı etkinlikler vefarklı ürünleri kolaylıkla sergileme olanağı sağlamak.

MDNY House

International Property Awards 2012’de “Highly Commended Architecture Single Residences of Turkey” Ödülü’ne layık görüldü. MDNY House Mudanya’da inşa edilecek, üç kuşağa hizmet veren, evin geleneksel mekansal ilişkilerini yeniden değerlendirmeyi amaçlayan bir konut kompleksidir. Aile ve bekar evi olarak kullanılacak olan yapı; ofis, misafir evi, atölye, SPA ve spor salonu fonksyonları barındırmaktadır. MDNY Evi aynı zamanda çatısıda yürümeye ve erişime olanak veren bir peyzaj da barındırır. Bu sebeple geleneksel avlu şeması manzaralardan olabildiğince faydalanmak ve çatı erişimine izin vermek için bozulup dönüştürülür. Avluda bulunan bir ortak havuz ve platform ile yapılar arazide bir odak noktası etrafında birleşir.

Unisite II

International Property Awards 2012’de “Highly Commended Mixed-use Architecture of Turkey” Ödülü’ne layık görüldü. Unisite II Üniversite öğrencileri ve akademisyenler için özel tasarlanmış, üniversitenin çağdaş yaşam, kişisel gelişim ve barınma ihtiyaçlarını gözeten, en iyi biçimde karşılayan; bireylere değer katmayı ilke edinmiş bir yaşam merkezidir. Restoran, kütüphane, çalışma stüdoları, oyun ve dinlenme salonları, spor salonu, revir, çamaşırhane, amfi ve çok amaçlı salon, kuaför,ve shopları ile bir öğrencinin ihtiyacı olabilecek her fonksiyon düşünülmüştür.

Etiketler

Bir yanıt yazın