Ege Seramik, Autumn 2011 Koleksiyonu’nu Cersaie’de Sergiledi

Her yıl İtalya'nın Bologna şehrinde yapılan Cersaie Fuarı, 20-24 Eylül tarihlerinde gerçekleştirildi. Ege Seramik 16. Holde yer alan standında Spring ve Autumn Koleksiyonlarına ilişkin yaklaşık 30 yeni seriyi sergiledi.

2011 Yılı Cersaie Fuarı’nın ana konsepti yine dijital baskı teknolojisi ile üretilen ürünlerdi. Ege Seramik AŞ Türkiye’yi dijital baskı teknolojisi ile tanıştırdığı 2009 yılından beri doğa kadar gerçek mekanlar yaratma hedefi ile doğa kadar gerçek ürünler üretiyor. Ürün yüzeyinde oluşturulan derinlik ve görsel etkinin çok daha zengin, vurgulu ve doğal olduğu digital baskı teknolojsinde, tüm dünyada trend olan doğal taş dokulu ürünler, özellikle mermer, traverten dokuları ve zengin renkleri Ege Seramik Digital Tile Spring ve Autumn 2011 koleksiyonunda öne çıktı.

Ege Seramik Autumn 2011 koleksiyonundaki diğer ürünler içerisinde hem modern ve hem de klasik tasarımlar yer aldı. Geçen sezon oldukça beğeni gören ve klasik olarak kabul edilen damask desenler göz önündeydi. Kısacası dekorasyonda modern tasarımlarla beraber klasik çizgilerin de cesurca kullanıldığı iddialı bir koleksiyon izlendi.

Etiketler

Bir yanıt yazın