Canik İlçe Belediyesi Hizmet Binası Açıldı

Ak Partili Belediye Başkanı Osman Genç, yeni hizmet binası ve çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Samsun’un Canik İlçe Belediyesi’nin ay ve yıldız şeklindeki yeni hizmet binası faaliyete girdi. Görselliğiyle dikkat çeken belediye binasının tanıtımı için basın mensupları ile bir araya gelen Canik Belediye Başkanı Genç, yapılan ve devam eden çalışmalar hakkında bilgi verdi. Belediye binasının şekli itibari ile çok önemli bir yere sahip olduğunu ifade eden Başkan Osman Genç, “Bizim en önemli sorumluluğumuz, ilçemizde yaşayan ya da çalışan vatandaşlarımızın hayat standartlarını yükseltmektir. Bunu teknoloji ile başaracağımıza ve daha ileriye de yine teknoloji ile götüreceğimize inanıyoruz” dedi.

Bölgede akıllı belediyecilik anlayışını faaliyete geçireceklerini belirten Başkan Genç, “Biz çağa ayak uyduruyoruz ve artık bilgiyi yönetiyoruz. Hatta tüm Türkiye’de buna öncülük eden bir belediyeyiz. Artık insanlar belediyeye gelmeden iş yeri ruhsatı bile alabilecek. Vatandaşlarımız tüm işlemlerini belediyemizin resmi internet sitesinden rahatlıkla ve kolaylıkla yapabilecek. Bu sayede vatandaşlarımız işlerinin takibini de gerçekleştirmiş olacak. Yeni binamızın öncelikle Samsun ve Canik İlçesi’ne, ardından da tüm Türkiye’ye hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, gazetecilerle birlikte yeni hizmet binasını gezdi ve basın mensuplarına bina hakkında bilgi verdi.

Etiketler

Bir yanıt yazın