Bjarke Ingels Tüm @mimarlikarsivi Takipçilerine Teşekkürlerini Sunuyor

Yaz ayları geldi, bayram tatili geçti, İstanbul'da nem oranı %90'lara dayandı, peki ama Temmuz ayında ARKIV'de neler oldu:

Geçtiğimiz ay, 2013-2014 dönemi #ArkivKitapGunu kampanyasının son kitapları, talihli katılımcılarının eline ulaştı. 2012 yılından beri sürdürdüğümüz ve bu yıl 36 kitapla yola çıktığımız kampanyaya her yıl olduğu gibi bu yıl da yaz aylarında ara veriyoruz. Mümkün olduğunca eğlenceli veya düşündürücü sormaya çalıştığımız sorularımızı cevaplayan tüm @mimarlikarsivi takipçilerine teşekkürler! 

Özellikle talihsiz Bjarke Ingels’i kendi yaptığı labirentten kurtaran herkesin ellerine sağlık! 

#HaftaninMimari köşesinde Haydar Karabey (Limited Mimarlık), Can Çinici (Çinici Mimarlık) ve Ersen Gürsel (EPA Mimarlık), #ArkivApp’te, Arkiv.com.tr sitesinde ve DipnotTablet uygulamasında ARKIV profillleri, güncel projeleri ile konuk oldular. 

Ve son olarak, iPad kullanıcısı takipçilerimiz, ARKIV’de bulunan tüm içeriğin güncel olarak takip edebileceğiniz, iTunes’dan bedava olarak erişebileceğiniz #ArkivApp‘i indirmeyi de unutmayın. Geri bildirimleriniz bizim için çok değerli, bu ve diğer tüm konular ile ilgili @mimarlikarsivi‘ne yazabilir veya arkiv@arkitera.com‘a email gönderebilirsiniz:

Etiketler

Bir yanıt yazın