Avrupa’da “Yılın Dış Cephesi” Oylaması Başladı

Baumit’in iki yılda bir hizmet verdiği 30 Avrupa ülkesi arasında düzenlediği “Baumit Life Challenge” yarışması 2016 oylaması başladı.

Saruhan Apartmanı

Baumit Türkiye, yarışmada apartman, konut dışı yeni bina, ısı yalıtımı renovasyonu ve özel dış cephe tasarımı kategorilerindeki projeleri ile yer alıyor. 4 Mayıs’a kadar sürecek internet oylamasına katılmak mümkün.

Baumit Life Challenge “Yılın Dış Cephesi”

Dış cepheyi, bir binaya malzeme, yapı, form ve renk seçimi yoluyla kendine özgü bir karakter sağlamak için bir fırsat olarak gören Baumit, 2000 yılında başlattığı cephe yarışmasını 2012 yılından bu yana Life Challenge adı ile sürdürüyor. 888 farklı renk tonu ile tasarımcılara özel şeyler yaratmak için neredeyse sınırsız özgürlük vaat eden Baumit Life serisinin yaratılmasından sonra adı Baumit Life Challenge olarak değişen yarışma, dış cepheler içinde iyinin iyisini belirlemek amacıyla düzenleniyor.

Yıldız Residence

Müstakil yeni bina, apartman yeni bina, konut dışı yeni bina, ısı yalıtımı renovasyonu, eski eser restorasyonu ve Özel ödül: Tasarımı Aydınlatan Yapı Ödülü olarak 6 kategoride düzenlenen yarışma için internet oylaması başladı. www.challenge66.com adresi üzerinden 4 Mayıs’a kadar devam edecek oylama sonucunda finale kalan projeler uluslararası 12 mimardan oluşan jüri tarafından değerlendirilecek. Sonuçlar ise 2 Haziran’da Madrid’de düzenlenecek final gecesinde açıklanacak. Bu yıl Türkiye’den Bünyamin Derman’ın jüri olarak yer aldığı yarışmada Baumit Türkiye apartman, konut dışı yeni bina, ısı yalıtımı renovasyonu ve özel ödül kategorilerindeki projeleri ile yer alıyor.

Andromeda Gold

Apartman yeni bina kategorisinde (Yıldız Residence, Ağaoğlu My Home-Maslak, Ağaoğlu Andromeda Gold) ve ısı yalıtımı renovasyonu kategorilerinde birden fazla proje ile yer alan Baumit Türkiye’nin konut dışı yeni bina kategorisindeki adayı Erginoğlu&Çalışlar Mimarlık’ın Studio Santral projesi. Özel ödül kategorisindeki adayı ise CreativTop uygulamasının başarılı bir örneği olarak sunulan Saruhan Apartmanı.

Tıkla – Oy Ver – Kazan

Baumit, yarışma sitesi üzerinden ad-soyad, adres ve meslek bilgileri paylaşılarak oy verilmesi durumunda final gecesi için davet kazanma şansı sunuyor. İnternet oylamasında kazanan kişi, 2 Haziran’da Madrid’de Palacio de Cibeles’de Galería Cristal’de Life Challenge final gecesinde yer almak üzere davet edilecek. Madrid’e uçuş ve Madrid’de 4 yıldızlı muhteşem bir otelde 2 kişilik 2 gecelik konaklama kazanacak.

Etiketler

Bir yanıt yazın