EAA rüzgarı bu kez Dubai’de

Emre Arolat Architects, 2-4 Ekim'de Dubai'de düzenlenecek olan Cityscape Awards for Emerging Markets 2012 Ödülleri'nde 5 proje ile finalde yer alıyor.

Yaz başında tamamlanan ve büyük bir hızla Bodrum’un en hareketli mekanlarından birine dönüşen Yalıkavak Marina, yine bu yılın ilk aylarında faaliyete giren Le Meridien Etiler İstanbul “Uygulanmış Turizm Yapıları” kategorisinde finale kalanlar projeler oldu. Varyap’ın yeni yatırımı olan ve Yalıkavak bölgesine yepyeni bir soluk getirecek olan Varyap Yalıkavak Yalıkavak Rezidansları “Geleceğin Konut Projeleri” kategorisinde, İstanbul Göktürk bölgesinde inşaatı yakın zamanda tamamlanmış olan Arketip Evleri ise “Uygulanmış Konut Projeleri” kategorisinde final sunuşunda yer alacak. “Geleceğin Kültür Yapıları” kategorisinde ise İstanbul Antrepo 5 Çağdaş Sanatlar Müzesi projesi finalde.

EAA-Emre Arolat Architects, Cityscape Dubai Awards 2011’de Yalova Raif Dinçkök Kültür Merkezi ile “En iyi Kültür Yapısı”, Cityscape Dubai Awards 2010’da “Minicity Maket Parkı” ve “Maksimum Evler” Projeleriyle “En İyi Rekreasyon Yapısı” ve “En İyi Konut Yapısı”, 2008’de ise Zorlu Center projesiyle “Master Plan” kategorisinde “Cityscape Dubai Special Award” ödüllerine layık görülmüştü.

Yarışmanın ödülleri 2 Ekim 2012 tarihinde Dubai’de gerçekleşecek törenle sahiplerini bulacak. Finale kalan projeler, 2-4 Ekim 2012 tarihleri arasında Dubai’de düzenlenecek Cityscape Global Fuarı’nda yer alacak sergide uluslararası arenada tüm yatırımcı ve mimarların ziyaretine açık olacak.

Türkiye’deki gayrimenkul sektörünün tanıtılması için de oldukça önemli olanaklar sunacak olan Cityscape Global’de bu yıl ayrıca Türkiye “Onur Ülkesi” olarak yer alıyor.

Etiketler

Bir yanıt yazın