A Tasarım Mimarlık WAF 2012’de Finale Kaldı

A Tasarım Mimarlık Ali Osman Öztürk, Yaşamkent Cami projesiyle Dünya Mimarlık Festivali Ödülleri'nde Geleceğin Projeleri / Kültür Yapıları kategorisinde finale kaldı.

Dünya Mimarlık Festivali’nde “Geleceğin Projeleri / Kültür Yapıları” kategorisinde yarışacak olan A Tasarım Mimarlık bürosunun tasarladığı Camii Projesi, Ankara Yaşamkent Merkezi’nde yer alıyor. Yaşamkent Camii projesinde, yeni gelişen bir konut bölgesi içinde yeşil alana doğru uzayan mekanlar düzeni ile doğayla bütünleşen, modern ve gelenek ile uzlaşan bir yapı amaçlandı.

WAF 2012 Ödülleri Jüri üyeleri arasında Ben van Berkel (UNStudio), Juergen Mayer H. (J. Mayer H Architecture Design Research), Mok Wei Wei (W Architects), Kongjian Yu (Turenscape), Marcio Kogan (Studio MK27), Kerry Hill (Kerry Hill Architects), Tang Guan Bee (Tangguanbee Architects), Edouard François (Maison d’Architecture Edouard François), Ivan Harbour (Rogers Stirk Harbour + Partners), Ole Scheeren (Buro Ole Scheeren), Sanjay Puri (Sanjay Puri Architects), Richard Hassell ve Wong Mun Summ (WOHA) yer alıyor.

3-5 Ekim 2012 tarihleri arasında Singapur’da beşincisi gerçekleşecek olan Dünya Mimarlık Festivali Ödülleri’nde bu yıl “Yılın Binası”, “Yılın Gelecek Projesi”, “Yılın Peyzaj Projesi” ve “Yılın Küçük Ölçekli Projesi” olmak üzere dört ayrı bölümde, 28 farklı kategoride projeler yarışıyor.

Etiketler

1 Yorum

Bir yanıt yazın