Şelale Evi’ni Zombiler Bastı!

Frank Lloyd Wright'ın bir klişe haline gelen Kaufman Evi, daha iyi bilinen ismi ile Şelale Evi, sadece erken modern mimarlık döneminin bir klasiği değil, aynı zamanda aşılmadık bir şekilde video oyunlarının yeni ev sahibi haline geldi.

Mimarlığa eğilimli olan oyuncular için bu dramatik peyzaj ve ikonik ev sonsuz hayranlık yaratıyor.

Half Life 2:

Half Life 2’de genellikle sessiz bir bilim adamı olan kahraman Gordon Freeman ve levyesiyle birlikte uzaylı işgalciler ve derin devletin ölüm mangasına karşı mücadele verirken buluyoruz kendimizi. Bu hayran işi yapım, ona bir nefes aldırdığı için Frank Lloyd Wright’ın modern simgesine minnettarlık duyuyoruz.

Minecraft:

Oyunun daha kaba saba ve daha fazla emek sarfedilmiş bir sürümüyle karşı karşıyayız. Minecraft oyuncularını boş, bloklu bir dünyayda özgür bırakıyor, hasat yapmaları ve gece zombi yağmalamalarını önlemeleri için gün boyunca barınak inşa etmelerine izin veriyor. Bu Şelale Evi rekreasyonu dijital bir Lego seti gibi parça parça bir araya getiriliyor.

The Sims:

Bu en çok satan Sims serisi, aslında bir iç dekorasyon simülasyonu ile başlaması nedeniyle bu mimari simge için oyuncuların ayarları kırmaları pek de şaşırtıcı değil. Bu video, Sim Şelale Evi’nin oluşturulmasını gösteriyor. Binanın kendisi oldukça iyi görünüyor, ama birisi kalkıp da Frank’in evlerinden birine incir ağacı dikerse, eminiz mezarında kemikleri sızlayacak.

Etiketler

Bir yanıt yazın