WAF’ın En Genç Finalistleri Türkiye’den

Dünya Mimarlık Festivali (WAF)'nde Mental Design WORKS, İstanbul INN İkitelli projesiyle Future Projects "mixed-use" kategorisinde finale kaldı.

65 ülkeden rekor sayıda katılımın yaşandığı Dünya Mimarlık Festivali Ödülleri’nde, Mental Design Works’un genç mimarları Salih Çıkman ve Taha Alkan’ın Ünal İnşaat için tasarladıkları İstanbul INN İkitelli projesi, Future Projects “mixed-use” kategorisinde Çin, Güney Afrika, İngiltere, Finlandiya ve Japonya’dan finalistlerle yarışacak.

Moshe Safdie, ben Van Berkel ve Juergen Mayer H. Gibi isimlerin jüri koltuğunda oturduğu festivalde, Salih Çıkman ve Taha Alkan projelerinin yanı sıra festivalin en geç finalistleri olarak da dikkat çekiyorlar. İstanbul INN İkitelli projeleriyle yüzlerce projeyi gerilerinde bırakan genç mimarlar, Future Project “mixed-used” kategorisinde ödül alabilmek için jürinin karşısında İstanbul INN İkitelli’yi anlatacaklar.

Ödüllerin 5 Ekim Cuma günü açıklanacağı Dünya Mimarlık Festivali, Moshe Safdie imzalı Marina Bay Sands otelinde gerçekleşecek. Festival boyunca proje sunumlarının yanı sıra sergi, panel ve seminerler de düzenlenecek.

Etiketler

Bir yanıt yazın