Sydney Opera House ile Kamp

Sydney Opera House'tan etkilenilerek tasarlanmış Opera Camper ile kendinizi yollara vurmak nasıl olurdu?

Hollanda ve Almanya kökenli iki firmanın iş birliği ile tasarlanan kompakt, römork şeklinde çekilebilen Opera Camper’dan verimli, etkin bir tasarım ve mekan kullanımı hakkında pek çok şey öğrenmek mümkün.

Camper SUV veya kamyondan ziyade daha küçük binek araçları tarafından da rahatça çekilmeye uyugun, düşük profilli olarak tasarlanmış. Ayrıca hafif ve kompakt tasarımı sayesinde şehirden uzaklaşmak için gereken yakıt miktarını da düşürüyor. Gitmek istediğiniz yere vardığınızda karada bir yelkenli olarak nitelemenin mümkün olduğu Camper’ın yelken bezinden çadır sistemi açılırken siz açılan arka kapağın üzerinde oturarak dinlenebiliyorsunuz.

Bir çadır şeklinde açılabilen sistemin içerisinde işlevsel bir mutfak, tuvalet, harici bir duş, oturma elemanına dönüşebilen iki yatak bulunuyor. Mutfak modüler olarak düşülmüş ve güzel havaların tadını çıkarabilmek adına dışarıdan kullanıma da olanak sağlıyor. Üstte yer alan saydam plastik çatı ise iç mekanda gün ışığından daha falza yararlanma imkanı sunuyor.

Etiketler

Bir yanıt yazın