Bien’e 5 Ödül Birden

Bien, seramik dünyasının lideri İtalya'da düzenlenen A'Design Awards ödül töreninde, katıldığı 5 tasarımının 5'iyle birden ödüle layık bulundu...

İtalya’nın, dünya çapındaki saygın kuruluşlarından biri olan “Como Kültür Departmanı Avrupa Tasarım Kuruluşları Bürosu” tarafından en iyi tasarım ve tasarım konseptlerini ödüllendirmek amacıyla düzenlenen yarışmada Bien; Yapı-İnşaat Malzeme ve Sistemleri kategorisinde İNCİ Seramik Karo, Mobilya-Dekorasyon Ürünleri ve Ev Eşyaları Tasarımı kategorisinde LOTUS Banyo Serisi ile yarışmadaki en yüksek ödül olan Platin A’ Design Ödülü’ne layık görüldü. Bien, aldığı iki Platin ödülün yanı sıra FRACTURE Banyo Serisi ile Altın Ödül, ERAMOSA Seramik Karo Serisi ile Bronz Ödül, ELHAMRA Seramik Karo Serisi ile de A’Design Ödü’ü aldı.

Yarışmaya, 140 ülkeden 3653 proje ile toplam 40 kategoride 259 başvuru yapıldı. Como Gölü kıyısındaki Villa Gallia’da düzenlenen ödül törenine dünya basını, akademisyen ve bürokratların yanı sıra dünyanın çeşitli ülkelerinden tasarımcılar, sanatçılar ve mimarlar katıldı. Bien adına, Pazarlama Müdürü Ebru Uzluer, Karo Tasarım Şefi Emine Toku ve Banyo Grubu Tasarım Müdürü Tolga Berkay’ın katıldığı törende proje sahipleri, tasarım konusunda bilgi alışverişinde bulunarak, gelecekte olabilecek uluslararası işbirlikleri yönünde adımlar attı. Törene katılan Milano Büyükelçisi Aylin Sekizkök, Bien firmasını, tasarımcılarını ve yöneticilerini tebrik ederek Bien’in aldığı uluslararası ödüller sayesinde duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Amerika, İtalya, Çin Japonya, Avustralya’nın da yer aldığı, akademisyen ve tasarımcılardan oluşan 32 kişilik jürinin inovatif, teknolojik ve yaratıcı tasarımları değerlendirdiği yarışmada Türkiye seramik sektörünü başarıyla temsil eden Bien, yurtiçi pazarda olduğu kadar yurtdışı pazarında da emin adımlarla ilerlediğini, kazandığı 5 ödülle tescillemiş oldu.

Etiketler

Bir yanıt yazın