‘i-am’ Deneyim Tasarımı Workshop’u için Salt Galata’daydı…

Merkezi Londra'da olan, İstanbul ve Mumbai'de ofisleri bulunan uluslararası deneyim tasarım ofisi 'i-am' istanbul 15 Haziran 2012 tarihinde Salt Galata'da bir sunum ve workshop düzenledi.

‘i-am’ ve İngiliz Ticaret Odası Derneği (BCCT) işbirliğinde gerçekleşen workshop seminer, marka yöneticileri ve dernek üyelerini biraraya getirdi. “Deneyim tasarımı”nı merkez alan seminer ‘i-am’ direktörlerinden Pero Trivunovic, Jon Blakeney, ‘i-am’ istanbul ofisi kurucu ortaklarından Emre Kuzlu, Ertuğrul Yurdakul ve Erdem Demir’in sunumlarıyla gerçekleşti.

Chilango ve Garanti Bankası için yapılan çalışmalar üzerinden örnekler gösterildi.

Emre Kuzlu “Living Green” temasını ve bunun banka şubelerinin cephelerinden iç mekana, hatta mobilyalara kadar nasıl uygulandığını anlattı. Abdi İpekçi Caddesi’nde yer alan banka şubesinden örnekler verdi. 

Marka kimliği yaratım süreci, marka mekanı tasarımı ve kullanıcı deneyimiyle ilgili sunumlar sonrasında bir interaktif atölye çalışması gerçekleştirildi. ‘i-am’ direktörlerinin liderliğinde katılımcılar bir içecek markasını sıfırdan oluşturmak için gruplar halinde çalıştılar. Kupayı ise dört farklı grup arasında en tutarlı ve yaratıcı marka stratejisini kurgulayan “Fuel” ekibi kazandı.

Etiketler

Bir yanıt yazın